![](/img/sanjob_logo2.png)
سلام. نظر شخصی: در ۲۰۲۱ افزایش اجاره بها مجاز نیست ولی از ابتدای ۲۰۲۲ میشه افزایش داد. در اونتاریو به میزان ۱/۲ درصد، اگه اشتباه نکنم. اینکه میفرمایید تمدید قرارداد، یه کم مبهمه. یکساله است ۶ ماهه است یا ماه به ماهه. چون اگه در نوامبر قرارداد یکساله تموم میشه خود بخود بصورت ماه به ماه درمیاد و تمدید لازم نیست (مگر مستاجر بخواد بره کنار یا موجر طبق ضوابط قانونی قرارداد را تمومش کنه). در صورتیکه قرارداد ادامه پیدا کنه لندلرد به مستاجر نوتیس میده و اجاره را در سال جدید افزایش میده. گویا باید ۹۰ روز قبلش نوتیس بدید.
2021-10-05 10:05:00
با سپاس از پاسخ و اعلام نظر شما، نوتیس ۹۰ روز قبل ارسال نشده ولی با توافق طرفین، قصد تمدید از ابتدای نوامبر و برای یکسال آینده می باشد.
2021-10-05 23:16:00
سلام جناب امیر حسین اگر ۱۲ ماه از زمان قرارداد سپری شده باشد، پاسخ مثبت هستش با تشکر از همراهی شما
2021-10-05 23:20:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00 # عمومی
دوستان ۰۰۰ فرزندانی که پدر و مادرشون رو اسپانسر می کنن و براشون pr می گیرن۰۰۰ ومیارنشون کانادا۰۰۰ آیا اگر سنشون بالای شصت سال باشه دولت کانادا بهشون حقوق میده؟شرایطی داره؟
2023-10-22 00:00:00 # عمومی
سلام دوستان. یه سوال داشتم. اگر پدر و مادری با هم مشکل داشته باشن و مادره بخواد بچه ۱۰ ساله شو بدون اجازه شوهر برداره از خونه بره چیکار باید کرد. ممنون میشم تو پی وی به من بگید.
2023-12-29 00:00:00 # عمومی
سلام وقت بخیر سال نو میلادی رو تبریک میگم به تمام اعضای گروه ببخشید یه سوال داشتم کسی اطلاع داره که برای پدر و مادر بالای هفتاد سال برای دعوتنامه و ویزا شدن احتیاجی به انگشت نکاری ترکیه هست
2024-01-01 00:00:00 # عمومی
سلام دوستان، کسی می دونه برای ویزای خانوادگی پدر و مادر ، اگر ۵۰سال پیش بیشتر از ۶ماه توی یک کشور دیگه زندگی کرده باشن، عدم سوء پیشینه اون کشور نیازه؟
2024-01-03 00:00:00 # عمومی
سلام آیاکسی که از نگهداری شخص سالمندبه پی آرمیتونه برسهومدت زمان چندماه میخواهدومدرک زبان چندمیخواهداگرکسی شرایط این میدونه راهنمایی کنه تشکر
2024-01-10 00:00:00 # عمومی
با سلام و درودمن به همراه همسر و فرزندم که ۱۶ ساله است هم اکنون در ونکوور هستیمو در حال پر کردن مطالب تبدیل ویزای توریستی به ورک پر میتسوال داشتم که برای پسرم که ۱۶ ساله است ، چی بزنماگر بزنم تحصیلی مدارک پذیرشی میخواد اگر بزنم کاری هم خوب نمیشه از راهنمایی تون ممنونمبفرمایید این گره چطور باز میشهبا سپاس فراوان
2024-01-14 00:00:00 # عمومی
سلام کسی دکتر خانواده میشناسه که پذیرش کنن ، من پسرم ۷ ساله هست. و با توجه به مدرسه و ویروسی بودن محیط بچه ها هنوز پیدا نکردیم و کلی مشکل داریم
2024-01-13 00:00:00 # عمومی
سلام من ویزام اکسپایر شده و ورک پرمیت دارم تا سال ۲۰۲۷ وقتی فورم imm 5257 پر میکردم یه قسمتی داره به نام Purpose of my visit و من Returning worker انتخاب کردم ولی Fund Available for my stay میخواد من نمیدونم چقد باید بزنم اونجا میشه منو راهنمایی کنید
2024-01-14 00:00:00 # عمومی
سلام دوستان يه سوال داشتم پسرم ۱۸ سالشه و ایران کلاس ۱۲ هست برای اینکه ونکوور ادامه تحصیل رو داشته باشه باید از کجا شروع کنه من باید برای امتحان assessmentباید کجا ببرمش
2024-01-15 00:00:00 # عمومی
با خدمت همگی در مکاتبه با برخی از اساتید دانشگاهها برای مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری(که تز بیس هستند و نیاز به سوپروایزر داشته و فاند دارند)جواب میدند روند اپلای برای این رشته در دانشگاه ما اینطوریه که شما اول اپلای کنید و بعد از بررسی اپلیکشن شما توسط Admission Committee چنانچه انتخاب شدید میتونیم با هم راجع به پروژه های من بحث کنیم و میتینگ داشته باشیم.حالا سوال من اینه آیا اپلای کنم؟واگر تمام شرایط Admission رو داشته باشم انتخاب میشم؟ چون قبلا پیش اومده برای رشته هایی که کورس بیس بودند و شرایط
2021-09-29 18:36:00 #Toronto
من امسال ارشد قبول شدم و قصدم اینه که برای دکترا اپلای کنم میخواستم بپرسم من به طور معمول حداکثر چقدر فرصت دارم و میتونم واسه زبان وقت بزارم چون میخوام دیگه حداقل قبل از شروع مکاتبه با اساتید و ددلاین ها آزمون زبان رو داده باشه ممنون میشم راهنمایی کنید ?
2021-09-02 01:53:00 #Toronto
سلام وقت بخیر سال نو میلادی رو تبریک میگم به تمام اعضای گروه ببخشید یه سوال داشتم کسی اطلاع داره که برای پدر و مادر بالای هفتاد سال برای دعوتنامه و ویزا شدن احتیاجی به انگشت نکاری ترکیه هست
2024-01-01 00:00:00 #Toronto
وقت یخیر دارم با توجه به اینکه پروسه ویزای استادیم که برایترم فال بود خیلی طولانی شده و ترم شروع شده میخوام به فال سال بعد دیفر کنم سوالم اینه اگه ویزام به زودی بیاد مشکلی نداره که من قراره فال بعدی بیام کانادا؟ در واقع مشکلی نیست که ویزام برای پذیرش فال ۲۰۲۱ اما من پذیرش دیفر کردم به فال ۲۰۲۲ میتونم با همون ویزا بیام؟
2021-09-08 06:19:00 #Toronto
سلام کسی دکتر خانواده میشناسه که پذیرش کنن ، من پسرم ۷ ساله هست. و با توجه به مدرسه و ویروسی بودن محیط بچه ها هنوز پیدا نکردیم و کلی مشکل داریم
2024-01-13 00:00:00 #Toronto