Viewed 54 times 0 Answers
0
من همسرم استادی پرمیت داره و خودم ورک پرمیت و واسه ژانویه میام واترلو یه شرکتی پیدا کردم که درخواست نیرو داده و خیلی تشابه داره به رزومه کاری بنده،بنظرتون از ایران واسشون بفرستم رزومم رو؟؟ بعد بهشون بگم من از ژانویه میام؟ ممنون میشم بهم راهنمایی کنید
2021-10-04 16:46:00 Canada کار #ورک پرمیت
Similar Question:
#ورک پرمیت

به همه من شنیدم جدیدا ویزای تحصیلی که میدهند امکان ریجکتی ویزای همراه و یا تاخیر زیاد خیلی مشکل ساز شده سوال من اینه با توجه به اینکه ما ویزای توریستی داریم و اومدیم اونجا و برگشتیم همسرم ویزای تحصیلی بگیره باز هم احتمال اینکه ب من ورک پرمیت ندهند وجود داره ؟
2021-08-31 10:42:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

به همه در مورد تمدید ورک پرمیت دارم اگه ۳ سال ورک پرمیت بعد از تحصیل تمام بشه چه راه هایی هست که بشه بدون داشتن پی ار تمدیدش کرد اون نامه ای که محل کار باید بده اسمش چیه و توش چی نوشته باید بشه؟
2021-09-04 14:22:00 #Canada [بعد از تحصیل] کار

برای کسی که ویزای اوپن ورک پرمیت همراه داره (بعنوان همراه دانشجو) آیا نی تونه بیشتر از ۴۰ ساعت در هفته کار کنه یعنی دوجا کار کنه مثلا بشه هفته ای ۷۰ یا ۸۰ ساعت؟ آیا بعدا برای پی آر مشکل پیش نمیاد؟
2021-09-07 03:23:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] کار

کسی اطلاع داره که یه دانشجو میتونه بیشتر از ۲۰ ساعت در هفته کار کنه مثلا ۳۰ ساعت در هفته یا دقیقا باید طبق ورک پرمیت ۲۰ ساعت در هفته باشه؟
2021-09-07 07:29:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

حالا سوالم اینه که من که ورک پرمیتمرودادم کپی گرفته واسم دردسر میشه که نرم ؟
2021-09-07 17:21:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

ی داشتم ایا کسی که کلوز ورک پرمیت داره بعد از دو سه ماه کار کردن میتونه کار فرما رو ترک کنه ویک شغل که تخصص خودش هست رو پیدا کنه و اونجا به کار مشغول بشه ممنون میشم راهنمایی کنند??
2021-09-14 00:02:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

میخواستم بدونم قبل از اینکه وارد کانادا بشیم میشه با موسسه ای هماهنگ کنیم تا برای همسرم که همراه هستن و وورک پرمیت دارن کار پیدا کنن به محض ورود کار داشته باشن؟
2021-09-23 14:12:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

و سوالی رو برای یکی از آشنایان داشتم آیا کسی که ویزای توریستی داره و فرزندش تو کانادا داره درس میخونه، در طول مدت سفر خود در کانادا میتونه درخواست ورک پرمیت بده و اینکه اگه میتونه چقدر طول میکشه تا اکی بشه؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره، راهنمایی کنه.?
2021-09-24 22:38:00 #Canada [چقدر طول میکشه] کار

با ورک پرمیت ۱ ساله بعد از گرفتن کار چقدر امکانش هست که بشه این اجازه کار تمدید بشه از طریق جایی که کار می کنیم؟
2021-09-26 13:52:00 #Canada [با ورک پرمیت] کار

برای درخواست تمدید ورک پرمیت همسرم باید چه فرمی پر بشه؟ کسی انجام داده؟ من دانشجو بودم درسم تموم و الان ورک پرمیت و یه کار تخصصی فول تایم دارم و میخوام برای تمدید ورک پرمیت همسرم اپلای کنم.
2021-09-26 18:25:00 #Canada [تمدید ورک پرمیت] کار

خوبید من همسرم تو والمارت مصاحبه داشتن و بعدش گفتن تا ۵ روز دیگه خبرشو میدیم که نطرمون چیه..به نطرتون الان که ۵ روز تموم شده و خبری ندادن ما باید حصوری یا از طریق دیگه ای پی گیری کنیم ؟؟پیشنهادی ندارین ؟یا این که خبری نشده پس کنسله..اخه گفتن خبرشو میدیم
2021-09-28 02:42:00 #Canada

به همه من شنیدم جدیدا ویزای تحصیلی که میدهند امکان ریجکتی ویزای همراه و یا تاخیر زیاد خیلی مشکل ساز شده سوال من اینه با توجه به اینکه ما ویزای توریستی داریم و اومدیم اونجا و برگشتیم همسرم ویزای تحصیلی بگیره باز هم احتمال اینکه ب من ورک پرمیت ندهند وجود داره ؟
2021-08-31 10:42:00 #Canada

کسی میدونه فرایند استخدام توی دلاراما چجوریه؟ روز اینترویو از من مدارکم رو (سین نامبر، ووید چک و استادی پرمیت) خواستن و گفتن استخدام شدی ولی نگفتن از کی بیام و قرار شد تماس بگیرن و البته هنوز تماس نگرفتن، این ب این معینه ک فعلا نیرو جدید نمیخوان و هرموقع خالی شد بمن میگن ک بیام؟ (من حضوری رزومه برده بودم)
2021-09-23 14:47:00 #Canada

ی داشتم ایا کسی که کلوز ورک پرمیت داره بعد از دو سه ماه کار کردن میتونه کار فرما رو ترک کنه ویک شغل که تخصص خودش هست رو پیدا کنه و اونجا به کار مشغول بشه ممنون میشم راهنمایی کنند??
2021-09-14 00:02:00 #Canada

دو پرسش داشتم از حضورتون نخست این که در کانادا موضوعی با عنوان بیمه بیکاری یا مشابه به اون وجود داره؟ دوم این که موضوع بازنشستگی در این کشور چه شکلی داره و در هنگام کار چگونه میشه بهتر برای اون دوران برنامه ریزی کرد؟ سپاس فراوان
2021-09-12 00:26:00 #Canada