Viewed 54 times 1 Answers
1 Answers

هیچکدوم ،اسکن میشه میفرستن ای دی پی
2020-11-25 09:01:26

Similar Question:
#
#آزمون آیلتس
#تهران
#آزمون آیلتس

من داشتم ما الان تو پوول ساسکاچوان هستیم، اما آیلتس من آبان ماه منقضی میشه، هنوز هم آماده نیستم مجدد آزمون بدم، بخاطر شرایط کرونا خیلی وقت ها هم کلا آزمون تو ایران برگزار نمیشه حالا اگه آیلتس من منقضی شد و من مجدد نتونستم آزمون بدم و تو پووول انتخاب بشم چه اتفاقی می افته؟؟؟ کلا آزمون آیلتس باید ممتد باشه یا یک فاصله ای باشه ایرادی نمی گیرن؟
2021-08-31 23:54:00 #Saskatoon [آزمون آیلتس] مهاجرت

من آزمون آیلتسم سوم مهر هست به نظر شما میرسم برای ترم زمستان؟
2021-09-11 16:01:00 #Canada [برای ترم زمستان] مهاجرت

، کسی که CSQ داره اگر بخواد برای PR اقدام بکنه آیا باید آزمون آیلتس هم بده؟
2021-10-05 10:36:00 #Montreal [آزمون آیلتس] مهاجرت

و میخوام تمکن از بورس بگیرم نمی دونم چطور میشه گرفت کسی میتونه راهنمایی کنه ، تهران کجا باید برم؟
2021-09-06 14:35:00 #Canada [تهران] مهاجرت

به همه امیدوارم خوب باشین من winter 2021 درسمو آنلاین شروع کردم (کنکوردیا) اما برای caq اپلای نکردم اواسط تهران که اقدام کردم اپلیکیشن من رد شد به خاطر اینکه تاریخ پذیرش هم گذشته بود با مشاور مهاجرتی دانشگاه که تماس گرفتند و گفتند که شما باید قبل از شروع ترم تون اقدام میکردیم حتی اگر کلاستون به صورت آنلاین بوده و به من گفت که فرم انتخاب واحد از دانشگاه بگیر و شاید بهت بدم و قبول کنند من ویزا دارم اما چون دانشگاهم را تغییر دادم به کنکوردیا caq ندارم الانم تورنتو هستم کسی از تجربه مشابه داشته ؟
2021-09-24 13:56:00 #Quebec City [به صورت آنلاین] مهاجرت

با مدرک کارشناسی حقوق در دانشگاه آزاد تهران میشه برای ارشد روانشناسی کانادا اپلای کرد؟ ایلتس ۷ و معدل کارشناسی ۱۶
2021-09-27 15:08:00 #Canada [دانشگاه آزاد] مهاجرت

سلام تو چک لیست ویزا عکس هم میخواد و فیلدش اجباریه ????????♀میخواستم بدونم بعدا این عکسی که بارگزاری میکنیم رو استفاده میکنن یا عکسی که موقع بایومتریک ازمون میگیرن؟ ????????
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

من و همسرم اگه clb 9 زبان بیاریم از طریق اسکپرس فدرال امتیازمون میشه ۴۷۵ اگه استانی بخوایم بریم میگن برای رشته مون( دامپزشک هستیم) باید یه ایلتس ۷ بگیریم بعضیا میگن فدرال برای ما ایرانیا سخته امتیازش و استانی بریم و بعضی ها هم میگن استانی خیلی از رشته ها شانس ندارن بنظرتون مت چیکار کنیم کسی تجربه ای داره و اینکه استانی هم میشه مثل فدرال کاراشو خودمون کنیم و خودمون اقدام کنیم اون چه مدلیه کسی بلده؟ ایا میشه از هر دو طریق هم اقدام کرد؟
2021-08-31 11:05:00 #Montreal

بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal

من میخوام اقدام به ثبت نام بکنم ولی هنوز مدرک زبانم رو نگرفتم یکی از این موسسه های مهاجرتی میگفت ما براتون پروفایل رو باز میکنیم و به مرور که مدارکتون تکمیل شد اونجا اپلود میکنیم تا نهایتا درخواست ثبت نهایی رو بزنیم.و تاریخ ایجاد پروفایل خیلی تاثیر داره میخواستم ببینم همچین چیزی درسته و اینکه باز کنم پروفایل اولیه رو با اینکه مدارکم هنوز کامل نیست؟
2021-09-01 11:46:00 #Montreal

يك راجب برنامه استاني اونتاريو(مستر استريم) الان من همه مداركم كه اوكي باشه و سابميت كنم؛ بعدش بايد هزار و خورده اي پول اپليكيشن في بدم درسته؟ بعد از اينكه اكسپت شدم؛ اين برنامه ميره دوباره زير شاخه اكسپرس اينتري؟ و امتياز نامينيشن استاني بهم ميده؟ يا اينكه اين برنامه جداگونه خودش منجر به اقامت دائم ميشه؟ در اصل سوالم اينه كه آيا يك بار بايد هزينه پرداخت كنيم براي استان اونتاريو؛ يا بايد بعد دوباره يك هزينه ديگه هم بديم براي فدرال؟؟
2021-08-28 16:58:00 #Montreal