![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
0
اقا وحید، ، من ترم فال رو برای زمستون دیفر کرده بودم و نامه دیفر گرفته یودم ولی خب فعلا برنامم منتفی شده اومدم فراتسه ، و ممکنه برای فال بعد بخوام دنبال استاد باشم و فاند بگیرم ، میخواستم بدونم حتما باید به دانشگاه ایمیل بزنم و اطلاع بدم ؟ کورس بیس بودم
2021-10-01 18:21:00 Montreal دانشگاه #میخواستم بدونم
1 Reply
سلام، از لحاظ اخلاقی درستش این هست که اطلاع بدین که حداقل پذیرش رو کنسل کنن اون ظرفیت باز بشه برای یه نفر دیگه که حالا شما هر موقع تصمیم جدید گرفتید مجدد اپلای کنید
2021-10-01 18:24:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#میخواستم بدونم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کسیبرای دنتال ساینس اپلای مک گیل کرده؟ میخواستم بدونم استاد میخواد؟ اگر استاد میخواد ایمیل اساتید نیست توی سایت که
2021-09-01 01:42:00 #Montreal [میخواستم بدونم] دانشگاه
دوستا دیگه داشتم در نامه پذیرش من نوشته مدارک را پست کنید یا از طریق ایمیل توسط دانشگاه تون ارسال کنید من پیگیری کردم واحد بین الملل دانشگاه ازاد این مار را میکنه و هزینه ای دریافت میکنه و از طریق ایمیل رسمی دانشگاه ازاد مدارک را ارسال میکنه من این کار را انجام دادم و دیروز دانشگاه ازاد از تهران بهم ایمیل زد که مدارکت به دانشگاه کونکوردیا ارسال شده میخواستم بدونم دیگه پستی لازم نیست که مدارک را ارسال کنم لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-01 02:17:00 #Montreal [دانشگاه کونکوردیا] دانشگاه
من هم میخوام برای کارشناسی اقدام کنم ولی برای دریافت بورسیه تو کارشناسی با اینکه خیلی کم و رقابتی هست ولی دانشگاه ها SAT رو مدنظر ندارن ولی وقتی رزومه کسایی که این بورسیه ها رو گرفتن میخونم میبینم که همشون مقاله کار کردن میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ من قهرمانی داخلی تو کاراته دارم و ایلتس ۷.۵ و مقاله داخلی هم دارم
2021-09-02 06:51:00 #Montreal [میخواستم بدونم] دانشگاه
من دارم واسه پی انج اقدام میکنم میخواستم بدونم چجور میتونم بدونم تو ubc library archives میتونم course catalogue واسه دانشگاههای ایران پیدا کنم یا نه؟ ممنون
2021-09-02 21:50:00 #Vancouver [میخواستم بدونم] دانشگاه
میخواستم بدونم این که ورودیه fall باشی یا winter فرقی داره؟
2021-09-04 12:47:00 #Alberta [میخواستم بدونم] دانشگاه
میخواستم بدونم این که ورودیه fall باشی یا winter فرقی داره؟
2021-09-04 12:47:00 #Halifax [میخواستم بدونم] دانشگاه
میخواستم بدونم ایا با معدل کامل سال اخر دبیرستان و ایلتس 8 امکان گرفتن کمک هزینه مالی تو دوره لیسانس وجود داره؟
2021-09-05 02:05:00 #Toronto [میخواستم بدونم] دانشگاه
و اینکه البته چندین مقام ورزشی دارم و شنیدم که چیزی به عنوان بورسیه ورزشی در مقطع کارشناسی وجود داره میخواستم بدونم کسی راجبش اطلاعاتی داره که بتونه کمکم کنه ممنون
2021-09-05 02:06:00 #Toronto [در مقطع کارشناسی] دانشگاه
من حقیقت انجام ندادم و دانشگاه ایمیل زده مدارکتو کامل کن میخواستم بدونم هنوز ددلاین اش بازه ؟
2021-09-05 04:13:00 #New brunswick [میخواستم بدونم] دانشگاه
راجع به recommendation letter میخواستم بدونم که من میخوام برای مستر سلف فاند برق دانشگاه لاوال اقدام کنم دو تا نامه توی پروفایل بخش مدارک مورد نیاز باید براش اپلود کنم این هارو بدم استاد مقطع لیسانسم امضا کنن و اپلود کنم یا پروسه دیگری دارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-09-05 11:54:00 #Quebec City [مدارک مورد نیاز] دانشگاه
آقا وحید، میشه راهنمایی بفرمایید برای اخذ نامه ای که والدینمونبتونن بیان اینجا از ایران، کجا باید مراجعه کرد و درخواست چه نامه ای کرد وکلا مراحلش چیه؟ و اینکه چقدر بعد از شروع تحصیل میشه این کار رو کرد؟ چون شنیدم جدیدا باید از شهرداری نامه گرفت!!!! سپاس
2021-09-01 10:56:00 #Montreal
، من ترممو آنلاین شروع کرده م ددلاین پرداخت شهریه ی این ترم 15 اکتبر هست ولی من تا وقتی ایرانم فاندی دریافت نمیکنم و به همین خاطر میخوام وقتی اومدم اونجا شهریه رو پرداخت کنم.. به کجا باید ایمیل بزنم در این مورد که اجازه بدن شهریه رو با تاخیر پرداخت کنم؟
2021-10-12 15:33:00 #Montreal
من میخوام اپلیکیشن باز کنم برای کمپس saint john فال ۲۰۲۲ ، اما برای من ترم فال رو نشون نمیده از دانشگاه هم پرسیدم که گفت باز شده و قابل دسترسه و مشکل از سایت نیس کسی تجربه ای داره در این مورد؟
2021-09-04 10:42:00 #Montreal
کسی اخیراً از شریف مدارکش رو برای کنکوردیا فرستاده؟ هرچی زنگ و ایمیل میزنم جواب نمیدن?
2021-08-30 09:27:00 #Montreal