Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 51 times 0 Answers
0
دانشگاه لاوال توی شهر کبک سیتی هست
2021-10-01 14:47:00
Montreal
عمومی
#دانشگاه لاوال
0
Votes
0
Answers
51
Views
Similar Question:
#دانشگاه لاوال
?ی که دربارهی تحصیل در رشتهی پزشکی در کانادا پرسیده بودید، یک خبر خوب براتون دارم یک ویدئوی خیلی خوب با جزییات دقیق در کانال YouTube قرار داده شده. در این ویدئو بشارتی با سه تا از دانشجویان پزشکی از سه دانشگاه مختلف گفتگو کردند ۱- درسا کرد، دانشجوی پزشکی دانشگاه وسترن ۲- نوشین روفیگری، دانشجوی پزشکی دانشگاه لاوال ۳- کاوه معزی، دانشجوی پزشکی دانشگاه مکگیل با سپاس فراوان از این ????
2021-09-14 16:37:00
#Canada
[قرار داد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
47
Views
من پذیرشم اومده برا دانشگاه لاوال دوره مستر سرچ کردم گروهتون رو دیدم خوشحالم از آشناییتون احتمالا خیلی ازتون سوال کنم ?
2021-10-01 14:46:00
#Montreal
[دانشگاه لاوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
?ی که دربارهی تحصیل در رشتهی پزشکی در کانادا پرسیده بودید، یک خبر خوب براتون دارم یک ویدئوی خیلی خوب با جزییات دقیق در کانال YouTube قرار داده شده. در این ویدئو بشارتی با سه تا از دانشجویان پزشکی از سه دانشگاه مختلف گفتگو کردند ۱- درسا کرد، دانشجوی پزشکی دانشگاه وسترن ۲- نوشین روفیگری، دانشجوی پزشکی دانشگاه لاوال ۳- کاوه معزی، دانشجوی پزشکی دانشگاه مکگیل با سپاس فراوان از این ????
2021-09-14 16:37:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
خدمت همگی ،ممنون میشم اگر اپتومتریست و یا چشم پزشک ایرانی هم میشناسید به من معرفی کنید مهم نیست که حتما در لاوال باشند ???
2021-04-10 08:32:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
49
Views
کسی هست که توی شهر stratford خودش یا اشنایانش سکونت داشته باشه؟یا اطلاعاتی راجبش داشته باشه
2021-09-29 10:18:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
9
Views
ممنونم می شم اگر گروه تلگرامی برای ایرانیان در کبک سیتی هست بهم معرفی کنید
2021-09-17 11:26:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
سلام دوستان يه سوال داشتم پسرم ۱۸ سالشه و ایران کلاس ۱۲ هست برای اینکه ونکوور ادامه تحصیل رو داشته باشه باید از کجا شروع کنه من باید برای امتحان assessmentباید کجا ببرمش
2024-01-15 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
2
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
7
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal