Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 44 times 0 Answers
0
من پذیرشم اومده برا دانشگاه لاوال دوره مستر سرچ کردم گروهتون رو دیدم خوشحالم از آشناییتون احتمالا خیلی ازتون سوال کنم ?
2021-10-01 14:46:00
Montreal
عمومی
#دانشگاه لاوال
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#دانشگاه لاوال
?ی که دربارهی تحصیل در رشتهی پزشکی در کانادا پرسیده بودید، یک خبر خوب براتون دارم یک ویدئوی خیلی خوب با جزییات دقیق در کانال YouTube قرار داده شده. در این ویدئو بشارتی با سه تا از دانشجویان پزشکی از سه دانشگاه مختلف گفتگو کردند ۱- درسا کرد، دانشجوی پزشکی دانشگاه وسترن ۲- نوشین روفیگری، دانشجوی پزشکی دانشگاه لاوال ۳- کاوه معزی، دانشجوی پزشکی دانشگاه مکگیل با سپاس فراوان از این ????
2021-09-14 16:37:00
#Canada
[قرار داد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
47
Views
دانشگاه لاوال توی شهر کبک سیتی هست
2021-10-01 14:47:00
#Montreal
[دانشگاه لاوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
51
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
12
Views
من اسک شهریه شدم چون دیگه پذیرشم رو از دانشگاه از دست داده بودم برای اداره مهاجرت در محل آپلود رسید شهریه نامه خودم رو آپلود کردم و خواستم پرونده منو باز بذارن تا پذیرش جدید بگیرم که به فاصله دو ماه دیگه بود بیش از یک ماهه که اینو فرستادم ولی جواب ندادند چه کار باید بکنم؟ باید وبفرم بزنم؟
2021-09-12 11:07:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
با خدمت همگی در مکاتبه با برخی از اساتید دانشگاهها برای مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری(که تز بیس هستند و نیاز به سوپروایزر داشته و فاند دارند)جواب میدند روند اپلای برای این رشته در دانشگاه ما اینطوریه که شما اول اپلای کنید و بعد از بررسی اپلیکشن شما توسط Admission Committee چنانچه انتخاب شدید میتونیم با هم راجع به پروژه های من بحث کنیم و میتینگ داشته باشیم.حالا سوال من اینه آیا اپلای کنم؟واگر تمام شرایط Admission رو داشته باشم انتخاب میشم؟ چون قبلا پیش اومده برای رشته هایی که کورس بیس بودند و شرایط
2021-09-29 18:36:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
گرامی لطفا میشه بفرمایید که برا دانشگاه های کانادا گواهی موقت ک کارنامه رو با مهر مترجم ترجمه کنم کفایت میکنه؟
2021-09-11 17:59:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
?ی که دربارهی تحصیل در رشتهی پزشکی در کانادا پرسیده بودید، یک خبر خوب براتون دارم یک ویدئوی خیلی خوب با جزییات دقیق در کانال YouTube قرار داده شده. در این ویدئو بشارتی با سه تا از دانشجویان پزشکی از سه دانشگاه مختلف گفتگو کردند ۱- درسا کرد، دانشجوی پزشکی دانشگاه وسترن ۲- نوشین روفیگری، دانشجوی پزشکی دانشگاه لاوال ۳- کاوه معزی، دانشجوی پزشکی دانشگاه مکگیل با سپاس فراوان از این ????
2021-09-14 16:37:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
خدمت همگی ،ممنون میشم اگر اپتومتریست و یا چشم پزشک ایرانی هم میشناسید به من معرفی کنید مهم نیست که حتما در لاوال باشند ???
2021-04-10 08:32:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
49
Views
دوستان کامیونیتی میشناسین برای معاشرت پدر و مادرها ؟ کلاسی یا دورهمی که بتونن باهم دوست بشن ووقت بگذرونن
2023-10-30 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
5
Views
، نظرتون راجب اینکه اگر بخوام بصورت سلف فاند برم کانادا برای مقطع مستر با ۲۴ سال سن بدون گپ تحصیلی چیه؟ به نظرتون شدنی هست؟
2021-08-30 02:09:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal