![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#تحصیلی کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای ویزای تحصیلی کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 03:45:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا
کسی که پیوندهای گروه واتساپ دارد برای کمک به من در مورد دانشگاهها و بورسیه های تحصیلی کانادا؟
2021-09-01 17:00:00 #Canada [تحصیلی کانادا] ویزا
اگر ویزا تحصیلی کشور اروپایی برای امسال در پاسپورتم باشد، ممکن است برای دریافت ویزا تحصیلی کانادا به مشکل بخورم؟
2021-09-06 04:59:00 #Canada [تحصیلی کانادا] ویزا
من برای ویزای تحصیلی کانادا باید اقدام کنم تاریخ انقضای پاسپورتم ۱۴۰۱ هست این تاریخ کم نیست؟ کفایت میکنه؟
2021-09-14 04:31:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا
خدمت ، بنده 28 سالمه و مجرد، ترم دیگه لیسانس ابزار دقیق رو از ایران میگیرم، و برای نمره 65 pte معادل 7ایلتس تو این مدت دارم خودم رو آماده میکنم، آیا اینکه گپ تحصیلی که دارم مربوط به سال های قبل بوده و الان بلافاصله بعد فارغ التحصیل شدن میخام اپلای کنم چیز مثبتی هستش یا خیر؟ نسبت به اینکه گپ بعد از فارغ التحصیل شدن از ایران باشه، و سوال بعدی اینکه الان که همه شیفت کردن روی تحصیلی کانادا بخاطر اینکه 3دلیل... 1_بسته بودن مرز های استرالیا برای ویزا های دانشجوئی (بخاطر کرونا) 2_بسته بودن مرز های است
2021-09-19 05:48:00 #Canada [تحصیلی کانادا] ویزا
کسی از ویزای تحصیلی کانادا اطلاعی داره که میشه مجانی گرفت یا نه؟
2021-09-19 14:02:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا
ممنون می شم منو راهنمایی کنید هزینه ی بایومتریک برای یک خانواده ۵ نفره چقدر می شه قراره استانبول بریم برای بایومتریک ویزای تحصیلی کانادا زن شوهر فرزند ۱۵ ساله فرزند ۵ ساله فرزند یک و نیم ساله سپاس
2021-09-26 08:09:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا
اگر از یه کشور اروپایی (شنگن) اقامت تحصیلی داشته باشیم و از سفارت اون کشور برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنیم تاثیر خاصی تو شانس ویزا داره؟
2021-09-29 14:09:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا
مدارکی که به عنوان تای (برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا) ارائه می دهیم، مثل سند خونه و ماشین و ایا ترجمه رسمی اینها باید به روز باشه؟
2021-10-01 00:44:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا
من همسرم تحصیلی کاناداست و من هم برای اپن ورک پرمیت میخوام اقدام کنم دانشگاه ایشون تو مونتراله اما اگه ترم اول ایشون آنلاین باشه و ایشون تورنتو باشن، آدرس ایشون رو مونترال بزنم یا همون تورنتو تورنتو بزنم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
2021-10-06 17:24:00 #Canada [اپن ورک پرمیت] ویزا
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada
اقای بهمنی من دخترام کلاس اول و مالزی خوندن من هم گاردین ویزا داشتم از کلاس دوم تا الان هفتم هم تو ژاپن خوندن ولی مدرک تموم شده سال هفت و مدرسه مارچ بهم میده برای کدوم سال اپلای باید کرددر مدرسه کانادا ؟
2021-08-29 17:39:00 #Canada
وقت بخير من ارشد رياضى کاربردى دارم و سه سال گپ دارم, بنظرتون منطقى هست که براى مستر مجدد در رشته machine learning اقدام کنم? کسى تجربه ى مشابه داشته?
2021-09-09 14:20:00 #Canada