Viewed 54 times 0 Answers
0
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 Canada ویزا #به چه صورت
Similar Question:
#به چه صورت

ترتیب چیدمان فایل کلاینت به چه صورتی هست؟ میشه راهنمایی کنید؟ ممنونم
2021-08-31 06:38:00 #Canada [به چه صورت] ویزا

شرایط ویزا برای دانشگاه براک به چه صورته؟ از جهت رنک مشکل سازه؟
2021-09-01 10:48:00 #Canada [به چه صورت] ویزا

الان ورود به کانادا به صورت توریستی به چه صورته؟ اگه لینکی یا اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم
2021-09-03 06:36:00 #Canada [به چه صورت] ویزا

ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 16:06:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا

ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 19:08:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا

2021-09-09 03:04:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا

2021-09-09 05:50:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا

2021-09-09 11:04:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا

من دارم رشته finance planning &wealth management بازار کارش به چه صورتی هست ؟
2021-09-09 16:14:00 #Canada [به چه صورت] ویزا

و ادمینهای محترم من الان اسک شهریه یک سال شدم ، همچنین افیسر نوشته مدارک تحصیلی ت رو هم برامون بفرست البته نمیدونم اینو برا چی خواسته ! چون هم لیسانس و ارشدم رو براشون فرستاده بودم کسی هست بتونه راهنماییم کنه؟؟ دانشگاه ویندزور سلف مستر مجدد محیط زیست هستم ۲۰ آگوست سابمیت کرده بودم
2021-09-23 12:01:00 #Canada

ادمین های محترم من ی در مورد اجازه کار بعد از تحصیل دارم میدونید از چه کسی میتونم بپرسم؟
2021-09-29 04:59:00 #Canada

من ی داشتم کسی اطلاعاتی در مورد نامه ضرورت حضور برای ویزای تحصیلی داره ؟
2021-09-02 01:48:00 #Canada

میتونم بپرسم؛ بین ارشد و الان که دکتری پذیرش گرفتم تقریبا ۴ سال فاصله است که همش با چاپ مقاله پر شده و دو سال هم به عنوان research assistant بودم که ازش توصیه نامه از استادی دارم که باهاش همکاری داشتم اما تو ویزای استادی پرمیت کانادا جایی برای ارائه و صحبت ازین هست؟ یا اینکه تو cv ذکر شده کافی هست؟ توصیه نامه استاد رو ارائه میکنند؟ چون بیشتر بحث employment و سوابق کاری دیدم خود آفیسر به این مسئله توجه میکنه که در این سالها مقاله چاپ کرده و جایی همکاری داشته یا اینکه من باید اینهارو در یک بخش مث
2021-08-31 13:33:00 #Canada

من چند تا سوال داشتم راجع به ورود به کانادا بعد از گرفتن ویزا ممنون میشم از یکه اونجا هستن یا اطلاعات دارن در مورد مدارک مورد نیاز برای ورود مثل LOA و اینا،بهم پیام بدن خصوصی که ازشون کمک بگیرم.
2021-09-11 09:24:00 #Canada

تو استادی پلن راجع به بحث تمکن میشه نوشت که خوب قراره اونجا کار کنیم( هم نفر اصلی هم همراه) و اینو دلیلی بیاریم برای محاسبه دخل و خرج؟
2021-08-29 16:13:00 #Canada