![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#كانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00 # عمومی
سلام لطفا پاسخ من رو هم اگر مي دونين بدين با ويزاي ويزيتوري چند ماه ميشه در خاك كانادا ماند ؟ يك نفر گفت ٦ ماه ميشه بعد از اون بايد بريم مرز و ورود و خروج بزنيم
2023-02-08 00:00:00 # عمومی
بچها كسي با ايلتس ٦ پاس ركوئست شده؟ و اينكه ميتونيم با خيال راحت رسيديم كانادا دانشگاهمونو عرض كنيم؟
2021-09-01 14:17:00 #Canada [دانشگاه] عمومی
ميخواستم بدونم براي اكستند يا تمديد ويزاي توريستي حتما بايد ويزامون اكسپاير شده باشه؟يا مثلا ميشه ٣ماه قبل اقدام كرد؟و چقدر زمان ميبره تا ويزامون تمديد بشه در خاك كانادا
2021-09-03 07:44:00 #Vancouver [اقدام] عمومی
ميخواستم بدونم براي اكستند يا تمديد ويزاي توريستي حتما بايد ويزامون اكسپاير شده باشه؟يا مثلا ميشه ٣ماه قبل اقدام كرد؟و چقدر زمان ميبره تا ويزامون تمديد بشه در خاك كانادا
2021-09-03 07:44:00 #Vancouver [اقدام] عمومی
با خدمت بزرگواران حدود نصف كانتينر خالي جهت ارسال كالا از ايران به كانادا دارم و ميخوام اين مقدار از كانتينر رو شِير كنم از ي كه تمايل ارسال كالا از ايران به كانادا دارند در اسرع وقت اعلام بفرمايند باتشكر
2021-09-04 02:24:00 #Canada [كانادا] عمومی
كسي تجربه اي از گرفتن تراول داكيومنت داره وقتي با پي ار اكسپاير از كانادا خارج ميشي ؟ چقدر طول ميكشه صادر بشه تراول داكيومنت
2021-09-06 20:23:00 #Toronto [تجربه] عمومی
به جز تست پي سي ار كه ٧٢ ساعت قبل از پرواز بايد بديم، در فرودگاه پيرسون بازم تست ميگيرن موقع خروج از كانادا يا نه؟
2021-09-09 15:41:00 #Toronto [قبل از پرواز] عمومی
ميبخشيد كسي هست اخيرا سين نامير شو گرفته باشه؟؟ بايد از قبل وقت بگيريم حتما؟؟ من از سايت خواستم وقت بگيرم فقط ٥ تا از مراكز سرويس كانادا رو آورد برام كه جاهاي پرتي بودن، كسي تجربه مشابه داره؟؟؟
2021-09-10 00:31:00 #Montreal [تجربه] عمومی