Viewed 59 times 2 Answers
2 Reply
آخه بخاطر یه سری از قوانین قرنطینه ای کانادا خواستم بدونم اگر به عنوان دانشجو جدیدالورود بخوام اونجا واکسن بزنم باید مراحل قرنطینه ۱۴ روزه طی بشه یا خیر؛ اصلا امکانش هست واکسن دریافت کرد یا خیر
2021-09-29 16:24:00
سلام تا همين چند روز پيش كونكورديا تو دانشگاه به همه كسانيكه مي خواستن واكسن ميزد راجع به شرايط قرنطينه اطلاعي ندارم
2021-09-29 20:00:00

Similar Question:
#واکسن آسترازنکا

من رشتم نفته ۵ تا مقاله دارم (یکیش ایمپکت ۵.۵ ؛ ۳ تا هم سابمیت کردم ) میخواستم بدونم با اینکه ۵ سال از فارغ التحصیلیم میگذره و برا phd میخوام اقدام کنم با توجه به اینکه نمیخوام رشته خودمو ادامه بدم شانسی دارم برا دانشگاههای امریکا یا کانادا؟
2021-09-19 17:26:00 #Montreal

، به یک مشورت نیاز دارم در ارتباط با سی وی که به استاد ارسال میکنیم برای اپلای، میدونم که سی وی سبک کانادا با اروپا فرق داره و درش عکس نمیگذارن ولی خودم شک دارم چون فکر میکنم عکس تاثیر خوبی در شناخت استاد میتونه بگذاره؛ با توجه به تجربه هایی که دارید توضیه میکنید در سی وی عکس بگذارم یا بالعکس تاکید دارید طبق قانون کانادا پیش یرم و بدون عکس رزومه ارسال کنم؟ خیلی ممنونم
2021-09-04 01:32:00 #Montreal

از کسی اطلاع دارند که آیا دانشگاه اتاوا ( و یا کارلتون) شاخه road and transportation engineering یا همون گرایش راه سازی وجود داره؟ تو دپارتمان عمران نتونستم پیدا کنم اگر از عمران کسی در گروه باشه یک دو تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنند.
2021-08-28 21:39:00 #Montreal