Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
سلام وقت بخیر این گروه برای مهاجرت تحصیلی کانادا هست دوست عزیز هر سوالی در این زمینه بود در خدمتتون هستم
2021-09-28 15:36:00

Similar Question:
#کشور کانادا

این که یه نفر مقیم ترکیه باشه، می تونه دلیل قانع کننده ای برای آفیسر باشه که بعد از اتمام درس در کشور کانادا، قراره به ترکیه برگرده به جای این که در کشور کانادا بمونه؟ برای ویزای تحصیلی می خواستم بپرسم
2021-08-31 17:09:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت

خوبین؟ من اگه بخوام بدونم که شرایطم به ساسکاچوان میخوره یا نه باید از کجا متوجه بشم؟
2021-09-19 04:20:00 #Canada

ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada

،، از خدمتتون من 600تومن رو تقریبا دارم2ماه تو حساب نگه میدارم،27شهریور میشه دوماه البته،الان به واسطه این نوسانات دلار،دارم77 میلیون هم فردا به حساب اضافه میکنم میخواستم بدونم برای این 77میلیون چه توجیهی میتونم بیارم؟میتونم بگم سیوینگ بوده؟بعد ممکنه بگن تا الان کجا بوده و چرا20روز اخر داری میریزی؟ چون میخواستم فاکتور فروش طلا ارائه بدم براش،ولی مثل اینکه هی بخوام فاکتور فروش ارائه بدم جالب نیست،چون یک فاکتور فروش زمین هم برای اون 600تومن دارم ارائه میدم پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما??
2021-08-29 09:48:00 #Canada