![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
اگر کسی اپن ورک پرمیت داشته باشه و در حینش استادی پرمیت گرفته باشه ولی دانشگاه ثبت نام نکرده باشه و قصد نداشته باشه کلا از استادی پرمیت ش استفاده کنه ، ایا میتونه برای تمدید ورک پرمیتش اقدام کند؟ ایا ممکنه بگن تو استادی پرمیت داری اونو تمدید نکن؟
2020-11-29 09:55:31 Montreal مهاجرت # #استادی پرمیت #تمدید ورک پرمیت #دانشگاه![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#استادی پرمیت
#تمدید ورک پرمیت
#دانشگاه
#استادی پرمیت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Quebec City [خارج از کانادا] مهاجرت
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:56:00 #Montreal [ویزای توریستی] مهاجرت
برای تمدید ورک پرمیت کمک میکنید کجا انجام میدن؟
2020-12-09 07:38:54 #Toronto [ورک پرمیت][تمدید ورک پرمیت] مهاجرت
اگر بخوایم مدرک اضافی بعد از سابمیت تمدید ورک پرمیت آپلود کنیم باید وب فرم بزنیم ؟
2020-11-10 09:13:48 #Montreal [ورک پرمیت][سابمیت ] مهاجرت
برای تمدید ورک پرمیت همراه دانشجو باید حتما قرارداد کار و جاب آفر داشت ؟
2020-11-07 07:59:36 #Montreal [ تمدید ورک پرمیت][دانشجو ][قرارداد کار][جاب آفر] مهاجرت
سلام روز بخیر کسی میدونه معمولا بعد از اپلای برای دانشگاه کنکوردیا چند روز بعد جواب میدن؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
درود بر شما.چندتا سوال دارم میشه لطفا راهنماییم کنید؟بعداز پذیرش دانشگاه باید دپازیت رو پرداخت کنیم؟و وقتی برای انگشت نگاری رفتیم باید تمکن رو نشون بدیم؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00 #Montreal
کسی فرم ۵۷۱۰ رو برای تمدید اپن ورک پرمیت پر کرده تا الان؟ سوال سوم I am applying for: 1-Apply for a work permit with the same employer 2- Apply for a work permit for the first time بین این دو تا اولیو من انتخاب کردم اما چرا برای اپن ورک پرمیت نوشته که با همان employer ؟؟ ایا من دارم فرم اشتباهی رو پر میکنم؟؟ من استادی پرمیتمو تمدید کردم الان توی اپلیکیشن جدا برا همسرم دارن اقدام میکنم.
2021-10-26 16:24:00 #Montreal
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Montreal
اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Montreal
امام من چند تا سوال از خدمتتون دارم اگه نفر اصلی بایو از قبل داشته باشه ولی همراه نداشته باشه، روند بررسی پرونده شروع نمیشه؟ ممکنه جواب نفر اصلی که بایو هم داره رو زودتر بگن؟ یا صبر میکنن همراه هم بایو بده و کلا دو تا جوابو با هم اعلام میکنن؟ و سوال آخر اینکه دفعه قبل یک گراندچک انجام شده آیا دوباره انجام میشه؟ ممنونم
2021-09-06 05:24:00 #Montreal
يك راجب برنامه استاني اونتاريو(مستر استريم) الان من همه مداركم كه اوكي باشه و سابميت كنم؛ بعدش بايد هزار و خورده اي پول اپليكيشن في بدم درسته؟ بعد از اينكه اكسپت شدم؛ اين برنامه ميره دوباره زير شاخه اكسپرس اينتري؟ و امتياز نامينيشن استاني بهم ميده؟ يا اينكه اين برنامه جداگونه خودش منجر به اقامت دائم ميشه؟ در اصل سوالم اينه كه آيا يك بار بايد هزينه پرداخت كنيم براي استان اونتاريو؛ يا بايد بعد دوباره يك هزينه ديگه هم بديم براي فدرال؟؟
2021-08-28 16:58:00 #Montreal