![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 2 Answers
0
امام من چند تا سوال از خدمتتون دارم اگه نفر اصلی بایو از قبل داشته باشه ولی همراه نداشته باشه، روند بررسی پرونده شروع نمیشه؟ ممکنه جواب نفر اصلی که بایو هم داره رو زودتر بگن؟ یا صبر میکنن همراه هم بایو بده و کلا دو تا جوابو با هم اعلام میکنن؟ و سوال آخر اینکه دفعه قبل یک گراندچک انجام شده آیا دوباره انجام میشه؟ ممنونم
2021-09-06 05:24:00 Canada مهاجرت #چند تا سوال
2 Reply
سلام و وقت شما بخیر. در پاسخ به سوال های شما: الف) قاعده قطعی برای این موضوع وجود ندارد و بنابراین توصیه کلی این است که در صورت امکان انگشت نگاری انجام شود. ب) معمولاً پاسخ های رسیدگی به طور مشترک اعلام می شود ولی در صورتی که همراه انگشت نگاری را انجام نداده باشد امکان به تعلیق افتادن اعلام پاسخ رسیدگی یا اعلام پاسخ برای متقاضی اصلی وجود دارد هرچند همان طور که قبلاً گفته شد قاعده قطعی در این زمینه وجود ندارد. پ) با توجه به وضعیت هر متقاضی از نظر امنیتی در طول زمان تغییر می کند بررسی سابقه متقاضیان در هر درخواست انجام می شود. وبسایت گروه استادکاران: گروه تلگرامی استادکاران: اینستاگرام استادکاران:
2021-09-08 10:53:00
خیلی خیلی ممنونم
2021-09-08 11:34:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#چند تا سوال
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من در مورد روند اپلای اولیه برای دانشگاه چند تا سوال داشتم خیلی ممنون میشم ی که قبلا اقدام کردند و آشنایی دارند راهنمایی کنند - برای کارنامه زبان، همین که کارنامه رو اسکن کنیم بفرستیم کافیه یا باید حتما از سنتری که امتحان دادیم بخوایم براشون بفرسته؟ - سمپل رایتینگ در حد چند کلمه باشه؟ و اینکه اگر خلاصه پایان نامه مون یا مثلا یه قسمت (مثلا مقدمه) از مقاله ای که چاپ نشده هنوز رو بفرستیم براشون اوکیه؟ - مدارک دانشگاه هم خودشون باشه هم ترجمه (در یک فایل) یا فقط ترجمه؟ - در مورد کورس هایی که قبلا پا
2021-09-30 13:45:00 #Canada [چند تا سوال] مهاجرت
اینجا کسی هست تو رشته مواد پست داک باشه، من پوزیشن پست داک دارم می خواستم چند تا سوال ازشون بپرسم
2021-10-05 23:48:00 #Montreal [چند تا سوال] مهاجرت
فردی پرستار هست چند تا سوال داشتم در مورد registeri آیا قبل از پرونده تشکیل دادن بایستی رجیستری رو انجام داده باشیم ؟
2020-12-05 08:23:01 #Montreal [پرستار ][registeri ] مهاجرت
امام من دانشجو هستم و داخل کانادا حضور دارم بعد از اومدنم به کانادا برای همسرم ویزای ورک پرمیت درخواست کردیم (همسرم ایران هست)، بعد از گذشت ۱ سال هنوز ویزا صادر نشده میخواستم بدونم اگر برای ویزای ویزیتوری اقدام کنیم، و در واقع پرونده دیگه ای باز کنیم، کار درستی هست و ممکن هست بررسی کنن یا اینکه ممکنه کلا ریسک بالای ریجکتی بیاره؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
2021-09-30 09:54:00 #Canada
خدمت شما وقت تون بخیر باشه ? من چند سوال داشتم☺️ 1- در کاورلتر باید اعلام کنیم ک قبلا ریجکت شدیم یا نیازی نیست؟ (بنده دوبار ریجکت شدم ?) 2- ادمیشن را در کلاینت اینفو قرار بدم یا نیازی نیست؟ 3- متن purpose of travel همسرم رو هم باید ابتدای کلاینت اینفو شون قرار بدم یا خیر؟ ممنونم از شما ? ??
2021-08-31 16:39:00 #Canada
من در مورد روند اپلای اولیه برای دانشگاه چند تا سوال داشتم خیلی ممنون میشم ی که قبلا اقدام کردند و آشنایی دارند راهنمایی کنند - برای کارنامه زبان، همین که کارنامه رو اسکن کنیم بفرستیم کافیه یا باید حتما از سنتری که امتحان دادیم بخوایم براشون بفرسته؟ - سمپل رایتینگ در حد چند کلمه باشه؟ و اینکه اگر خلاصه پایان نامه مون یا مثلا یه قسمت (مثلا مقدمه) از مقاله ای که چاپ نشده هنوز رو بفرستیم براشون اوکیه؟ - مدارک دانشگاه هم خودشون باشه هم ترجمه (در یک فایل) یا فقط ترجمه؟ - در مورد کورس هایی که قبلا پا
2021-09-30 13:45:00 #Canada
اینجا کسی هست تو رشته مواد پست داک باشه، من پوزیشن پست داک دارم می خواستم چند تا سوال ازشون بپرسم
2021-10-05 23:48:00 #Canada
و عرض ادب ۲ سوال از سروران گرامی ۱- سابقی شغلی مناسب استارتاپی در فاند گرفتن از دانشگاه میتواند مهم باشد؟ یا درجه علمی مهم است؟ یا هردو؟ و یا امکانش هست سابقه مناسب شغلی به تنهایی موجب گرفتن فاند شود؟ ۲- درمورد گرفتن پیشنهاد شغلی میتوانید راهنمایی کنید؟
2021-09-13 12:50:00 #Canada