Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 43 times 0 Answers
0
به ی داشتم میخواستم بدونم من که پاسپورتم عوض شده وتمدید شده پاس قبلی را برای انگشت نگاری باید تحویل بدم سفر خارج از کشور هم تا به حال نداشتم که پاسپورتم مهر خورده باشه؟
2021-09-28 01:42:00
Canada
ویزا
#تا به حال
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#تا به حال
کسی تا به حال از استیودنت کلاب قطر استفاده کرده؟ چرا وقتی کد تخفیف رو میزنیم ،مقدار بار رو کم میکنه!؟ ممنون میشم اگر کسی استفاده کرده راهنمایی کنه ?
2021-09-08 04:53:00
#Canada
[تا به حال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
65
Views
سفارت نامه اشتغال به کار و جاب افر رو استعلام گرفته تا به حال
2021-09-17 06:59:00
#Canada
[اشتغال به کار]
ویزا
0
Votes
0
Answers
89
Views
سوالی راجع به CAQ دارم که ممنون میشم اطلاعاتی داارین راهنمایی بفرمایین همسر من تا به حال دوبار اقدام کردن بصورت تنها و هر دوبار ریجکت شدن برای بار سوم میخواییم اقدام کنیم و اینبار باهم برای اینکه باهم میخواییم اقدام کنیم مجدداً باید درخواست CAQ بدیم؟ یعنی درخواست و مجوز CAQ برای اقدام تکی و یا همراه فرقی باهم داره؟ یا باهمون CAQ قبلی میشه با هم هم اقدام کنیم
2021-09-26 01:17:00
#Canada
[تا به حال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
، ممنون میشم اگر کسی تا به حال به جای جاب آفر از استادی که باهاش کار میکرده توصیه نامه گرفته برای من نمونش رو ارسال کنه?? (برای مدارک ویزا نه توصیه نامهی دانشگاه)
2021-10-03 13:43:00
#Canada
[تا به حال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
لطفا کمک و راهنمایی کنید چند وقت پیش درخواست پناهندگی به کانادا داده بودم الان جوابش اومده و مورد پذیرش قرار گرفتم در ایمیل گفته شده به نزدیکترین سفارت خانه کانادا مراجعه کنم آیا من میتونم از سفارت ترکیه در تهران اقدام کنم و کارم رو پیش ببرم(چرا که وقتی گزینه ایران را میزنم آدرس و مشخصات سفارت کانادا در آنکارا رو نشون میده)؟؟ یا اینکه حتما باید به یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه یا پاکستان برای مراجعه حضوری به سفارت کانادا اقدام کنم؟؟ ممنون میشم ی که اطلاع دارند راهنمایی کنند???
2021-09-02 05:35:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
در خصوص نحوه پرداخت هزینه ویزا دارم میخوام ری سابمیت کنم ولی چون بار اول توسط موسسات مهاجرتی سابمیت شدم الان کلی سوال دارم? برای پرداخت هزینه ویزا اگر کسی نداشته باشیم که از طرف ما پرداخت انجام بده میتونیم از طریق صرافی انجام بدیم؟ هم در خصوص اعتبار مدارک داشتم میخواستم بدونم اموال و دارایی های به نام که ترجمه شدن تا چه مدت اعتبار دارن چون من ماه می سابمیت کردم میخواستم بدونم الان ترجمه دارایی ها هنوز اعتبار داره یا باید مجدد بگیرم؟
2021-09-04 00:16:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
من تازه عضو شدم میخواستم بدونم هزینه شهریه دانشگاههای کانادا حداقل و حداکثر چقدره ؟
2021-08-29 15:54:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
وقت بخير كسي از ان در مورد تبديل study permit به work permit اطلاعاتي داره بتونه به من كمك كنه لطفا؟ سال اينده study permit من تمام ميشه، ميخوام بدونم من كه الان خارج از دانشگاه كار دارم و شركتم هم من رو ساپورت ميكنه ، ميتونم براي work permit اقدام كنم؟ كي بايد اين كارو انجام بدم؟؟ تاريخ اتمام study permit من ٣٠-٠٧-٢٠٢٢ هستش.
2021-09-12 09:10:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
من هم روزهایی در پونا بود به رسم همشهری بودن بفرمایید من که دارم واسه استادی پرمیت اقدام میکنم با همسر و فرزند ۸ سالم این فرم ۵۶۴۶ از کجا اومده؟ کدوم سوال رو اشتباه زدم
2021-08-29 17:31:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
سه هفته است که پاسپورتم را برای پیکاپ ویزا به رویین گشت دادم و پاسم رو قبل از ارسال تعویض کرده بودم آیا کسی وضعیتش شبیه وضعیت من هست که از 24 مرداد که تحویل داده، منتظر پاسش باشه؟
2021-09-06 14:27:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
برای ویزا باید پاسپورتمون رو باید امضا کنیم؟ یعنی دقیقا چکار کنیم؟
2021-08-30 12:15:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
54
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal