![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
من ۴ سال پیش با پدر و مادرم برای ویزا مولتی ۵ ساله اقدام کردم بایو هم دادم ولی بخاطر مسائل سیاسی اون زمان که پیش اومده بود همه ی که در اون زمان اقدام کرده بودند ریجکت شدن سوال من اینه که الان من میخوام استادی پرمیت بگیرم ایا بایو من موجوده؟ یا باز باید واسه بایو برم؟
2021-09-28 00:47:00 Canada ویزا #پدر و مادرم![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پدر و مادرم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من ساپورترم پدر و مادرم هستن باید از شناسنامه و کارت ملی اونها ترجمه بگیرم و تو قسمت کلاینت اینفو قرار بدم؟
2021-08-31 11:46:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
من برای تمکن تو این مدت پول تو حساب خودم نبوده تو حساب پدر و مادرم بوده که گردش ۶ ماه دارن در دو حسابشون اگر الان این پولا از دو حساب به حسابم منتقل بشه و ترجمه بشه مشکلی نداره؟ با استناد به اینکه ساپورترها این پول رو واریز کردن نوبت بایو هم یک ماه دیگه هست
2021-09-05 13:29:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
لطف میکنین اگه جواب بدین توی فرم imm5645 present occupation مثلا برای برادرم که پیمانکاره باید بنویسم contractor ؟ یا self_employed؟ یا برای پدر و مادرم که بازنشسته هستن retired کافیه؟
2021-09-07 02:55:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
من خودم سابمیت میکنم خواهرم 2 هفته بعد از من، جفتمون ساپورترمون پدر و مادرمون هستن و حسابای تمکن یکیه، متوجه میشن چک میکنن؟ اصلا دردسر میشه؟
2021-09-07 05:16:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
من برای اولین ویزای توریستی پدر و مادرم دارم اقدام میکنم اون فرم پرسشنامه رو پر کردم و به مرحله steps رسیده اما هیچ کد پرسونال رفرنسی نمیده بهم و مستقیم میرسه به آپلود مدارک به نظرتون این طبیعیه؟
2021-09-08 11:44:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
من ریجکت شدم ممنون میشم کمک کنید سابمیت:۱۸ جولای بایو:۲۹ جولای ریجکت:اگوست ۱۵ رشته ایران؛میکروبیولوژی معدل ۱۶/۵۸ آزاد تهران شرق زبان: ایلتس ۵/۵ و دولینگو ۱۱۰ رشته پذیرش:postbaccluriate diploma دانشگاه: tru استادی پلن و خودم نوشتم با کمک جاب افر داشتم نامه مبنی بر اینکه تغییر رشته به مدیریت دادم برای توجیه تغییر رشته از محل کارم گپ داشتم با کار مرتبط تو ازمایشگاه پر شد تمکن: ۸۰۰میلیونحساب های مختلف با گردش بالا ۸سند خونه و ماشین به اسم پدر و مادرم و گفتم من وابسته به خانواده و تک دخترم ممنون م
2021-09-09 03:54:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
میتونین یک راهنمایی کوچیک کنین من جای پدر و مادرم دارم براشون درخواست ویزای توریستی میدم سوالم در مورد امضای الکترونیکی آخر هست الان اسم پدرم رو باید توی بخش امضا بزنم یا اسم خودم رو به عنوان نماینده؟ ممنون میشم پاسخ بدین
2021-09-10 00:40:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
يه سوال داشتم من خودم ويزاي تحصيلي دارم و ترم دوم هستم دارم از ايران آنلاين ميخونم پدر و مادرم ويزاي توريستي داشتن ولي اكسپاير شده و اينكه ٣ بار رفتن كانادا و برگشتن حالا من دسامبر دارم ميرم كانادا ميخوام ويزاي توريستي رو براي خانواده درخواست بدم به نظرتون صبر كنك برم كانادا بعد درخواست واسشون بدم يا همين الان كه ايرانم درخواست بدم ؟
2021-09-10 08:49:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
، برای تای زمینی که به نام پدر و مادرمون باشه مناسبه؟
2021-09-13 12:20:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
من ٤ ماه پيش ريجكت شدم براي ويزاي تحصيلي الان توي فرم ١٢٩٤، سوال ٢ قسمت بكگرند اينفروميشن، هم سوال b و هم c رو بايد بله بزنم؟ يا فقط c رو بله بزنم؟
2021-09-01 02:58:00 #Canada
من ساکن ایران هستم و متاهل هستم اما الان دبی هستم، برای بایو برای ویزای ویزیتوری که بتنهایی در خواست دادم بدون همراه در کنار درخواست ویزای ویزیتوری من یک پرونده باز هم دارم که یکساله پیش باز کردم و temporary number هم دریافت کردم که اعلام کردن پرونده شما درحال بررسی هست توی اون پرونده که یکسال پیش باز کردم، همسرم رو بعنوان همراه معرفی کردم و هزینه بایو دو نفر رو پرداخت کردیم من بعنوان main و همسرم برای ویزای work permit حالا ، هفته دیگه همسرم قرار هست بیان دبی، آیا امکانش هست، بر اساس اون پروند
2021-09-09 05:04:00 #Canada