![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 56 times 1 Answers
0
اگر کسی بخواد اینساید کانادا اقدام یه گرفتن استادی پرمیت کنه، مهمه که کدوم کالج دوره زبان بگذرونه؟ و اینکه باید حتما دوره زبان باشه؟ نمیشه دوره های دو ماهه دیگه باشه ؟
2021-09-27 21:19:00 Canada ویزایدانشجویی #استادی پرمیت
1 Reply
من فکر میکنم متن اصلیش این باشه: you completed a short-term course or study program required to be accepted at a DLI یعنی فکر نمکنم محدود به فقط زبان باشه. منتهی خیلی خوب میشه کسی از دوستان که به تازگی انجام داده اعلام نظر کنه
2021-09-28 00:39:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#استادی پرمیت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من میخوام از داخل کانادا برای استادی پرمیت اقدام کنم (پذیرش از کالج) علیرغم اینکه ایلتس دارم میگن برای اپلای برای استادی پرمیت از داخل کانادا باید کورس زبان بگذرونم آیا این موضوع موثقه؟
2021-09-12 12:20:00 #Canada [از داخل کانادا] ویزایدانشجویی
زمانیکه تو استادی پرمیت در قسمت conditions این مطلب باشه: -MUST BE IN ATTENDANCE AT UNIVERSITY- MASTER'S DEG.APPROVED PURSUANT TO THE IMMIGRATION REGULATIONS ایا امکان تغییر از دانشگاه بهکالج وجود نداره؟ یا باید به اداره مهاجرت درخواست داد؟ و اینکه ممکنه درخواست رد شه؟
2021-09-14 23:24:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزایدانشجویی
، کسی می تونه منو راهنمایی کنه میخوام بدونم اگر اپلیکیشن برای سپتامبر آینده قبول بشه و اوایل آذر پرونده استادی پرمیت رو سابمیت کنم، ممکنه مثلا ویزا برای حدود اردیبهشت صادر بشه، از نظر فاصله زمانی که با شروع ترم سپتامبر داره می پرسم
2021-09-21 10:17:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزایدانشجویی
با پذیرش شهریور سال آینده میشه از الان برای استادی پرمیت و ویزا اقدام کرد؟
2021-10-04 16:19:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزایدانشجویی
و خدمت به تازگی تعدادی از که برای ارشد درخواست داده و استادی پرمیت گرفته اند استادی پرمیت اونها کاندیشن داره و دو شرط تحصیل در دانشگاه و مقطع رو داره یعنی اگر کسی ارشد پذیرش گرفت دیگه نمیتونه بره لیسانس یا کالج.. آیا اطلاعات بیشتری دارند یا موردی این چنین داشتند و راه حل چیه برای کسانی که میخوان تغییر بدن.. ممنون میشم راهنمایی کنید منم قصد داشتم تغییر دی ال ای بدم به کالج ولی ظاهرا دیگه امکانش نیست؟؟؟
2021-10-19 10:14:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزایدانشجویی
من دوتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ۱.من دانشجو مستر ترم اول در ونکوور هستم ، و روی استادی پرمیت هم خورده in BC,آیا اگه بخوام برم کالج جورج بران که در تورنتو هست، باید از اول ویزا اقدام کنم ؟ یا فقط dli عوض کنم ۲.از اونجا که قبلا وکیل برام اقدام کرده بود من دسترسی به پورتالم ندارم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار باید بگنم
2021-10-19 10:49:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزایدانشجویی
کالج ریفاند میکنه اگر ثبت نام نکنیم؟ اگر کسی از اطلاعی داره یا تجربشو داره مممنون میشم پاسخ بده
2021-09-16 11:18:00 #Canada
اگر کسی بخواد برای رشته های فوریت های پزشکی و یا پرستاری اقدام کنه آیا امکان اپلای از طریق کالج های پرکتیکال وجود داره و آیا با این مدرک می شه بعد از تحصیل کار کرد؟
2021-09-16 14:19:00 #Canada
من اصل مدرک لیسانس و ارشدم رو که از دانشگاه دولتی بود گرفتم، ترجمه رسمی کردم و ریزنمراتم با ویزای ویزیتور به زودی میام کانادا که بعد اینساید کانادا پذیرش بگیرم از کالج یا دانشگاه، میخواستم ببینم کانادا قبول میکنه ترجمههای رسمی مدارکمو که خودم دستی تحویل بدم یا حتما باید دانشگاه بفرسته براشون؟ (بعید میدونم وقتی من خودم ایران نیستم، دانشگاه قبول کنه به خودش زحمت ارسال مدارکم رو بده)
2021-10-18 04:50:00 #Canada
کسی بوده این ساید کانادا اقدام کرده باشه؟ آیا بعد از ۶ ماه می شه اقدام کرد؟
2021-09-03 18:45:00 #Canada