Viewed 55 times 2 Answers
2 Reply
دقیقا سوال منم هست. اگر بعد گرفتن استادی پرمیت نخوایم بیاییم کالج رفاند میکنه؟
2021-09-16 11:27:00
قوانین ریفاند هر dli متفاوته و اینها توی بخش refund policy وبسایتاشون توضیحاتش رو میذارن. پس بنابراین حتما برای کالج خودتون رو چک کنید. عرفش اینه که اگه ترم هنوز شروع نشده یا مدت کمی ازش گذشته باشه یه هزینه اندکی کم میکنن بقیش رو پس میدن
2021-09-17 01:29:00

Similar Question:
#فاند

سایتی هست که تمامی فاند ها و اسکالرشیپ هارو بصورت اپدیت داشته باشه؟ (برای تمام مقاطع)
2021-09-03 14:16:00 #Canada [اسکالرشیپ] ویزایدانشجویی

این درسته که اساتید سن بالا حوصله ی اسکایپ ندارن ؟ و معمولا فاند نمیدن؟
2021-09-08 13:24:00 #Canada [فاند] ویزایدانشجویی

وقتی وارد کانادا و دانشگاه شدیم آیا بدون اینکه هنوز عملکردی از خودمون تو دانشگاه نشون بدیم و یا تیچر اسیستنت بشیم میتونیم به روش های خاصی از اساتید درخواست فاند کنیم تو خود دانشگاه؟ چه راه هایی وجود داره تا استاد رو تحت تاثیر قرار بدیم و آیا میشه فیش حقوقی ترجمه شده ی پدر و مادر رو نشون بدیم و ببینن که حقوق کمه و به خاطر مسئله ی مالی به ما فاند بدن؟میشه اینطور؟
2021-09-08 13:59:00 #Canada [پدر و مادر] ویزایدانشجویی

كسي ميدونه كه ايا بدون ريسرچ و فقط با نمرات بالا و دريافت توصيه نامه از دانشگاه مقطع قبلي ميشه براي مقطع ارشد رشته هاي بيزنس فاند گرفت؟
2021-09-09 04:27:00 #Canada [مقطع ارشد] ویزایدانشجویی

سوالم این هست که برای سلف فاند هم باید به اساتید برای پذیرش دانشگاه ایمیل زد یا نه و در صورتی که من به دانشگاه اعلام کنم سلف فاند میخوام آیا بهتر بهم پذیرش میدن یا اینکه تاثیر منفی داره؟
2021-09-12 03:42:00 #Canada [سلف فاند] ویزایدانشجویی

، گروهی برای گرفتن فاند و.. هست؟ اگر هست میشه لطفا لینکشو بذارید?
2021-09-18 07:58:00 #Canada [فاند] ویزایدانشجویی

، ممنون میشم سوالمو جواب بدید ?? آیا همه کالج ها بعد از قبول شدن، نان ریفاندبل دیپازیت میگیرن برای اینکه صندلی رو نگه دارن؟
2021-09-18 08:12:00 #Canada [فاند] ویزایدانشجویی

لطفا اگر اطلاعات خوبی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم? من و همسرم چند ساله به فکر مهاجرت از طریق تحصیل همسرم هستیم در حال حاضر همه کارهامون و کردیم و آماده اپلای هستیم هزینه ها رو خودمون میخوایم پرداخت کنیم و دنبال فاند نیستیم اینو شنیدم که ویزاهای تحصیلی شرایط مطلوبی نداره آیا این درسته؟ دست نگه داریم مسیرهای دیگه رو امتحان کنیم یا اپلای کنیم و بریم برای ویزا؟
2021-09-21 11:26:00 #Canada [من و همسرم] ویزایدانشجویی

من لیسانس حقوق از دانشگاه قم دارم با معدل ۱۵/۶۰ دیپلم ریاضی دارم و معدلم دیپلمم پایینه و ۵ سال پیش گرفتم، به نطرتون احتمال داره توی رشتههای مربوط به کامپیوتر لیسانس مجدد بخونم؟؟ از نظر فاند و بورسیه چقدر شانس گرفتن دارم؟
2021-09-27 08:48:00 #Canada [دانشگاه] ویزایدانشجویی

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

، ممنون میشم سوالمو جواب بدید ?? آیا همه کالج ها بعد از قبول شدن، نان ریفاندبل دیپازیت میگیرن برای اینکه صندلی رو نگه دارن؟
2021-09-18 08:12:00 #Canada

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada