![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مدارک مورد نیاز
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من چند تا سوال داشتم راجع به ورود به کانادا بعد از گرفتن ویزا ممنون میشم از یکه اونجا هستن یا اطلاعات دارن در مورد مدارک مورد نیاز برای ورود مثل LOA و اینا،بهم پیام بدن خصوصی که ازشون کمک بگیرم.
2021-09-11 09:24:00 #Canada [مدارک مورد نیاز] ویزا
مدارک مورد نیاز سفارت در سایتش موجوده؟ اگر بله، امکانش هست راهنمایی بفرمایید از کدوم بخش میتونم دسترسی پیدا کنم؟
2021-09-18 15:34:00 #Canada [مدارک مورد نیاز] ویزا
اگه نصف مدارک مورد نیاز برای سابمیت ویزا رو یک دارالترجمه ترجمه کرده باشه و نصف دیگه مدارک رو یه دارالترجمه دیگه داده باشیم ترجمه کرده باشه ، برای سفارت مشکلی نیست؟ که همه مدارک از یک دارالترجمه ترجمه نشده؟
2021-09-28 00:58:00 #Canada [مدارک مورد نیاز] ویزا
میشه اگه کسی شرایط مشابه داره با تجربه موفق به من کمک کنه مادر من ویزا توریستی دارم من تی ار هستم (ورک پرمیت) و مامان سینوفارم زدن طبق ابزار خود سایت میگه You will to enter Canada if you meet these requirements اما جز مدارک مورد نیاز یکیش اتوروزیشن لتر بوده و من چند روز پیش درخواست دادم اما الان ایمیل رفیوز اتوروزیشن اتر اومد و دلیل نوشته you have not established that your reasons for travelling are non-discretionary or non-optional The travel restrictions apply to all travel of an optional or
2021-10-06 15:42:00 #Canada [مدارک مورد نیاز] ویزا
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada
من چند تا سوال داشتم راجع به ورود به کانادا بعد از گرفتن ویزا ممنون میشم از یکه اونجا هستن یا اطلاعات دارن در مورد مدارک مورد نیاز برای ورود مثل LOA و اینا،بهم پیام بدن خصوصی که ازشون کمک بگیرم.
2021-09-11 09:24:00 #Canada