ببخشید LOA چیه؟
2021-09-11 09:43:00
Letter Of Acceptance
2021-09-11 09:44:00
اهااا بله ? ممنون همون ادمیشن افر میشه؟
2021-09-11 09:45:00
Bale bale
2021-09-11 09:45:00
ینی هیچکس تو این گروه نه و کانادا هست،نه به تازگی وارد شده، نه اطلاعاتی داره از مدارک مورد نیاز واسه ورود؟?
2021-09-11 09:49:00
سلام مدارک خاصی نیست ،اگر واکسن زدید اول کارت واکسن رو چک میکنن و از واکسن نزده ها جداتون میکنن. برای ما که واکسن زده بودیم هم به این ترتیب بود که میرید پیش آفیسر و پرینت نامه پذیرش و مدارک مالی تون رو میدید به علاوه پاس . از ما که فقط اینها رو خواست. در واقع از ما فقط ویزا و نامه پذیرش رو گرفت و نامه پرداخت شهریه رو هم لای نامه پذیرش بود که خودش دید ، ازتون چند تا سوال ساده میپرسه که خیلی هم راحته .مثلا اینکه توی چمدونتون چی دارید ،آیا گوشت و مواد لبنی دارید یا نه که جواب میدید (نباید اینها رو ببرید کانادا اصلا) و اگر پذیرشتون به زبان فرانسه باشه یکم باهاتون فرانسه حرف میزنه در حد دو جمله و میپرسه چی شد که علاقهمند شدی فرانسه یادبگیری و برای این دانشگاه اپلای کنی که شما در حد چون علاقه داشتم هم جواب بدی حله. کلا خیلی پروسه ساده ای هست از افیسر مرز نترسید اصلا مشکلی نیست خیلی هم سادست. مدارکی مثل نمره زبان ، نامه پذیرش و فاند اگر دارید ،مدارک پرینت های حساب بانکی یا ساپورت هرچی دارید رو پرینت شده داشته باشد شاید افسر دیگه بخواد اما از ما نخواستن. بهتره پرینت بگیرید اما اگر یادتون رفت هم مهم نیست تو لپ تاپ و تبلت هم میشه نشون داد.
2021-09-11 09:59:00
??
2021-09-11 10:18:00
تو گروه فلایت بپرسید
2021-09-11 10:53:00
میشه لینک گروه فلایت رو برام بفرستین؟
2021-09-19 05:28:00

Similar Question:

مدارک مورد نیاز سفارت در سایتش موجوده؟ اگر بله، امکانش هست راهنمایی بفرمایید از کدوم بخش میتونم دسترسی پیدا کنم؟
2021-09-18 15:34:00 #Canada [مدارک مورد نیاز] ویزا

اگه نصف مدارک مورد نیاز برای سابمیت ویزا رو یک دارالترجمه ترجمه کرده باشه و نصف دیگه مدارک رو یه دارالترجمه دیگه داده باشیم ترجمه کرده باشه ، برای سفارت مشکلی نیست؟ که همه مدارک از یک دارالترجمه ترجمه نشده؟
2021-09-28 00:58:00 #Canada [مدارک مورد نیاز] ویزا

میشه اگه کسی شرایط مشابه داره با تجربه موفق به من کمک کنه مادر من ویزا توریستی دارم من تی ار هستم (ورک پرمیت) و مامان سینوفارم زدن طبق ابزار خود سایت میگه You will to enter Canada if you meet these requirements اما جز مدارک مورد نیاز یکیش اتوروزیشن لتر بوده و من چند روز پیش درخواست دادم اما الان ایمیل رفیوز اتوروزیشن اتر اومد و دلیل نوشته you have not established that your reasons for travelling are non-discretionary or non-optional The travel restrictions apply to all travel of an optional or
2021-10-06 15:42:00 #Canada [مدارک مورد نیاز] ویزا

برای نوشتن رزومه حضور در کنگره ها ارزشی نداره؟! من چند نمونه رزومه دیدم و کسی از حضور در کنگره ننوشته بود! ممنون میشم راهنمایی کنید?
2021-08-29 09:27:00 #Canada

آیا فایل راهنمایی برای ریسابمیت هست من چند تا اینکه از همون اکانت قبلی استفاده کنیم و مجددا اپلای کنیم یا اکانت جدید بسازيم این سری باید UCI قبلی رو تو فرم ها بیاریم؟؟؟
2021-09-01 19:10:00 #Canada

وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada

، چندتا سوال داشتم در مورد گواهی سابقه کار، ممنون میشم راهنمایی کنید: ۱) در گواهی کار شرکت های قبلی(که چند سال پیش کار میکردیم) هم باید میزان حقوق ذکر بشه؟ یا دیگه نیازی نیست؟ ۲ ) ۳ تا فیش آخر حقوقی هم برای کلیه ی شرکت ها هستش یا فقط شرکت آخر؟ ۳ ) کار در حین تحصیل (لیسانس یا ارشد) رو باید پارت تایم زد؟ چند ساعت در هفته؟
2021-09-01 11:00:00 #Canada

محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada