![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ورود به کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
گرامی در هنگام ورود به کانادا، برگه استادی پرمیت باید همراه باشه یا تصویر هم اوکی هست؟ ممنون
2021-09-02 12:42:00 #Canada [ورود به کانادا] ویزا
الان ورود به کانادا به صورت توریستی به چه صورته؟ اگه لینکی یا اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم
2021-09-03 06:36:00 #Canada [به چه صورت] ویزا
تو سایت اداره مهاجرت یکی از موارد برای ورود به کانادا نوشته: Bring proof that you have enough money to support yourself and any family members to come with you to Canada (۱۶ هزارتا باید برای دسامبر پرداخت کنیم و ۱۵ هزارتا هم هزینه یک سال زندگیه) چجوری باید این پول رو ببریم؟
2021-09-03 09:37:00 #Canada [سایت اداره مهاجرت] ویزا
اگر اطلاع یا تجربه دارید تغییر رشته یا dli بعد از ورود به کانادا کار راحتیه یا پیچیده و ریسکی هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید???
2021-09-04 14:18:00 #Canada [ورود به کانادا] ویزا
واکسیناسیون برا دانش اموزانی هم که درخاست ویزا دادن اگه ویزاشون اوکی شد برای ورود به کانادا الزامیه برا سن ۱۸ سال؟
2021-09-10 11:44:00 #Canada [ورود به کانادا] ویزا
با همگی من آسترازنکا زدم آیا باز هم باید دو هفته قرنطینه باشم بعد از ورود به کانادا؟؟؟ ممنون میشم اگر کسی میدونه کمک کنه
2021-09-11 09:12:00 #Canada [ورود به کانادا] ویزا
من چند تا سوال داشتم راجع به ورود به کانادا بعد از گرفتن ویزا ممنون میشم از یکه اونجا هستن یا اطلاعات دارن در مورد مدارک مورد نیاز برای ورود مثل LOA و اینا،بهم پیام بدن خصوصی که ازشون کمک بگیرم.
2021-09-11 09:24:00 #Canada [مدارک مورد نیاز] ویزا
دانشجوها برای ورود به کانادا لازمه eTA بگیریم؟! یا همون ویزای توی پاسپورت کافیه؟
2021-09-14 02:26:00 #Canada [ورود به کانادا] ویزا
دوستانی که ویزا شدند چقدر دلار هر نفر میتونه با خودش برای ورود به کانادا داشته باشد؟ و ایا شامل هم میشه
2021-09-21 10:25:00 #Canada [ورود به کانادا] ویزا
من مادرم سینوفارم زدن و چون مورد تایید کانادا نیست باید ۱۴ روز قرنطینه بشن آیا امکانش هست که جون سینوفارم زدن بهشون اصلا اجازه ورود به کانادا ندن؟یا اینکه با قرنطینه مشکل حل میشه؟
2021-09-26 02:10:00 #Canada [ورود به کانادا] ویزا
خدمت من اگر کسی که پناهنده هست میتونه تو خود کانادا مسافرت کنه ؟ مثلا بره مونترال ؟
2021-09-02 23:25:00 #Canada
من اگر که بخوام برای اسپرینگ پذیرش بگیرم باید الان همزمان با کسایی که دارن برای فال مکاتبه میکنن با اساتید مکاتبه بکنم یا چند ماه دیگه ؟
2021-09-29 04:45:00 #Canada
وقت همگی به خیر من دوباره ریجکت شدم ممنون میشم از ی که پاس شدن اگر که براشون امکانش هست استادی پلن بنده و هدف از سفر همسر و کلا پرونده ی منو یه نگاه بندازن و کمکم کنن که چه کاری باید الان انجام بدم ریکانسیدر بزنم، ببرم کورت، ریسابمیت کنم، یا کلا دنبال پذیرش و فاند برای سال آینده باشم؟ من دیگه نمیدونم باید چه چیزایی رو به پروندم اضافه کنم??
2021-09-03 05:12:00 #Canada
من جدی این موضوع رو متوجه نمیشم لطفا یکنفر به طور شفاف توضیح بده در نامه تمکن مالی که از بانک دریافت میشه ما درخواست ارائه تمکن از ۴ یا ۶ ماه قبل حساب رو میدیم بانک نامه ای میده که توی یک جدول میزان ورودی و میزان خروجی و مانده حساب مارو مشخص میکنه (Debit, credit,balance) در بخش دیگه ای مشخص میکنه این تمکن از تاریخ فلان تا تاریخ فلان هست مثلا از ۱۳۹۹/۳/۱ تا ۱۴۰۰/۶/۱ حالا موضوع مهم اینه که شما کل مبلغ ورودی به حساب و کل مبلغ خروجی به حساب و مانده حساب رو در بازه زمانی تعیین شده دارید فرض کنید یک ر
2021-09-12 08:30:00 #Canada
برای ارتباط با اداره مهاجرت، به غیر از وبفرم چه راهی هست؟ یه شماره هست زنگمیزنم میگه به خاطر شرایط کرونا پاسخ دهی نداریم
2021-08-29 12:21:00 #Canada