![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
با توجه به این که واکسن زده باشید و خانواده ی درکه یک داشته باشید ک میکنم بتونید وارد بشید در غیر این صورت ورودتون یکم ممکنه چالش دار بشه تا اونجایی که اطلاع دارم
2021-09-24 16:28:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پذیرش دانشگاه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
sop ( statement of purpose) برای پذیرش دانشگاه فرمت خاصی داره؟ مثلا اخرش باید اسم و فامیل رو بنویسیم؟ کادر داشته باشه؟ فونت و سایزش چی باشه؟ ممنون میشم جواب بدن ممنونم
2021-08-29 09:42:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزا
برای پذیرش دانشگاه کانکوردیا با مدرک زبان pte اقدام کردیم و ادمیشن هم اومد خود دانشگاه حداقل ها را گفته بود که نمره کامل گرفتیم، سوالم اینه این افیسر نگه فقط آیلتس یا تافل!!!؟ کسی تجربه داره با pte, ???
2021-08-29 12:20:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزا
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada [به چه صورت] ویزا
کسی هست اسم chat group که برای پذیرش دانشگاه های کانادا هست رو بدونه؟
2021-08-31 05:48:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] ویزا
با نامه پذیرش دانشگاه میشه حساب بانکی تو کانادا باز کرد و تمکن را دلار داخل حساب بانک کانادا ارائه داد؟
2021-09-04 12:29:00 #Canada [نامه پذیرش دانشگاه] ویزا
من از چهارشنبه هفته پیش برای اوکی تو بورد قطر ایمیل زدم به دفتر تهران و مدارک پذیرش دانشگاه، قرارداد خونه ، اطلاعات پروازم ،نامه رجیستر دانشگاه ،کورسپاندلترم رو فرستادم متاسفانه هنوز جوابی نیومده بعد ۵ روز این طبیعیه؟
2021-09-05 01:57:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزا
از زمانی که نامه پذیرش دانشگاه را میگیریم چقدر وقت داریم تا مدارک را واسه سفارت سابمیت کنیم اصلا محدودیت زمانی هست به لحاظ قانونی؟
2021-09-05 12:03:00 #Canada [نامه پذیرش دانشگاه] ویزا
مدارک ساپورتر رو داخل کلاینت هم باید گذاشت؟ پذیرش دانشگاه هم باید داخلش باشه؟
2021-09-05 15:21:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزا
بر همگی، کسی با هواپیمای قطر پرواز داشته؟ من شنیدم ۴۸ ساعت قبل از پرواز باید بلیط ویزا پذیرش دانشگاه پلن قرنطینه تاییدیه سفارت برای اخذ ویزا رو ایمیل به هواپیمایی قطر ایمیل کنیم کسی تجربه ای داره؟
2021-09-05 16:01:00 #Canada [قبل از پرواز] ویزا
من برای کانادا اقدام کردم پذیرش دانشگاه داشتم و مدارک مالی کامل به همراه جاب آفر متاسفانه به دلیل employment prospects in residence country ریجکت کردن از میتونید راهنماییم کنید که چی کار میتونم بکنم؟
2021-09-07 11:19:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزا
و ادمینهای بزرگوار امیدوارم شاد و ت باشین اگه کسی که کانادا زندگی میکنه و هنوز پی ار نشده باشه و یکی از اعضای خانواده خودش یا همسرش بصورت ویزیتوری وارد کانادا شده باشن و درخواست پناهندگی بدن آیا مشکلی برای پی ار شدن نفرات قبلی پیش میاد یا هیچ ربطی نداره ؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین.
2021-08-30 15:20:00 #Canada
تو استادی پلن راجع به بحث تمکن میشه نوشت که خوب قراره اونجا کار کنیم( هم نفر اصلی هم همراه) و اینو دلیلی بیاریم برای محاسبه دخل و خرج؟
2021-08-29 16:13:00 #Canada
من مهشید هستم از ایران امیدوارم همه خوب باشید و ت من یه پسر ۱۲ ساله دارم قصد مهاجرت دارم اگه کسی میتونه برای پرستار کودک یا سالمند برای من جاب آفر بگیره ممنون میشم ۴۲سال دارم و عاشق هستم سپاس از شما هموطنانم??
2021-09-12 00:07:00 #Canada
اگر از هردو دانشگاه وینزور و کنکوردیا ادمیشن داشته باشید برای ویزا با کدومش اقدام میکنید که شانس ویزا بالاتر باشه؟ ممنون که وقت میزارید و جواب میدید
2021-09-01 09:17:00 #Canada
آیا کسی می دونه برای مقطع دکتری ، تمکن مالی برای شهریه و هزینه زندگی یک سال رو نشان بدیم یا دو سال رو؟ ارشد رو می دونم یک سال هست اما دکتری رو نمی دونم.
2021-08-29 10:14:00 #Canada