![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
برای اثبات تمکن مالی غیر از گردش حساب 4 ماهه راه دیگه ای هست؟
2020-12-05 09:23:16 Montreal مهاجرت # #تمکن مالی #گردش حساب![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#تمکن مالی
#گردش حساب
#تمکن مالی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
آیا دارایی موجود در بورس تمکن مالی برای fsw محسوب میشه یا خیر؟
2021-08-29 12:46:00 #Canada [تمکن مالی] مهاجرت
سلام وقت دوستان بخير ، ببخشيد يه سوال داشتم اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد ، اينجا منظور ازassets گردش حسابه يا سند ملك يا آپارتمان هست ؟ممنون ميشم ???????????? Your assets and financial situation are insufficient to support the stated purpose of travel for yourself (and any accompanying family member(s), if applicable).
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
راجب سابق کار من یک سال در شرکتی کار کردم که نه بیمه دارم نه بهم نامه میدند فقط توو گردش حسابم سابقه واریزم هستش حالا میتونم از یه شرکت دیگه بخوام نامه بهم بده ولی تاریخچه واریز حساب همون شرکت رو به عنوان مدرک واریز حقوق ارائه بدم
2021-08-29 13:53:00 #Saskatoon [کار] مهاجرت
، من برای اثبات تمکن ۳ ماهه استانی،چون ماشینمو فروخته بودم و داخل گردش حسابم معلوم بود، مدارک فروش ماشینم فرستادم و اوکی بود، با توجه به اینکه الان برای اکسپرس ازم فقط بالانس ۶ ماهه میخوان، لازمه دوباره گردش حساب و مدرک بدم بابت این موضوع چون توی کردیت معلومه؟ البته بالانس قبلش از دلار دولتی بیشتر بودش ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
2021-10-01 01:41:00 #Montreal
برای برنامه OID ساسکاچوان، اثبات تمکن مالی باید به صورت میانگین ۶ ماهه باشه یا مدت کمی پول تو حساب باشه کافیه؟!
2021-09-05 13:52:00 #Montreal