Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
سلام از طریق سایت دانشگاه میتونید خودتون رشتهی مورد نظر رو نگاه بکنید که چقد هزینه هر ترمش هست درمورد فاند هم پروسه خودش رو داره ولی بله امکان گرفتن فاند برای ارشد و دکترا هست
2021-09-23 08:26:00

Similar Question:
#مقطع فوق لیسانس

من سال آینده تیر ۱۴۰۰۱ مدرک لیسانسم رو میگیم تا الان ۱۰۵ واحد از ۱۴۶ واحد دوره لیسانسم رو گزروندام آیا میتونم برای september 2022 برای مقطع فوق لیسانس برای کانادا اقدام کنم با توجه به اینکه معمولا ددتایم ثبت نام ها بهمن امسال هست و من ریز نمرات کامل و تایید شده ندارم ؟ ممنون
2021-09-22 06:28:00 #Montreal [مقطع فوق لیسانس] دانشگاه

با واحترام من پذیرش کونکوردیا برای تایستان گرفتم اما توی پذیرشم نوشته کاندیشنال اولین کاندیشنالم به شرط تکمیل مقطع فوق لیسانسم (پایان نامه ام هنوز مونده و دفاع نکردم و حدود اردیبهشت سال دیگه دفاع میکنم ) هست با معدل اعلامی در ریز نمرات اعلامی تا کنون یا بیشتر از اون مورد دوم ارسال مدارک کارشناسی و ارشد ایا من قبل از اینکه فوق لیسانسمو تموم کنم با ریز نمراتم تا کنون میتونم برای سفارت اقدام کنم؟ یا بزارم فوق لیسانسم تموم شه و برای اردیبهشت سال دیگه برای سفارت اقدام کنم؟
2021-10-18 16:09:00 #Montreal [کارشناسی و ارشد] دانشگاه

کسی میدونه واسه پذیرش دانشگاه تو مقطع فوق لیسانس چه مدارکی رو باید ترجمه کنیم ? مدرک لیسانس کافیه یا دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم میخوان
2020-12-01 22:50:24 #Montreal [دانشگاه][فوق لیسانس][پیش دانشگاهی][دیپلم ] دانشگاه

کسیبرای دنتال ساینس اپلای مک گیل کرده؟ میخواستم بدونم استاد میخواد؟ اگر استاد میخواد ایمیل اساتید نیست توی سایت که
2021-09-01 01:42:00 #Toronto

میخواستم بدونم هزینه های زندگی و اقامت در این شهر چجوریه؟ نتونستم توی سایت دانشگاه چیزی پیدا کنم جز شهریه دانشگاه
2021-12-08 05:50:00 #Toronto

برای من پیش اومده در نامه پذیرش من زده هزینه های زندگی برای یک سال ۱۴۰۰۰تا ۱۶۰۰۰دلار کانادا می خواستم بدونم هزینه مسکن هم جز این هست یا باید جداگانه حساب بشه لطفا راهنمایی نمایید Lodging and utilities, food, clothing, public transportation, books and supplies, and miscellaneous expense
2021-09-11 16:38:00 #Toronto

پس اگر من بخوام قرنطینه ام رو مونترال بگذرونم و بعد از دوهفته برم فردریکتون، پرواز مونترال-فردریکتون پرواز داخلی حساب میشه و باید اضافه بار بدم؟ چون پرواز داخلی دوتا ۲۳ کیلو اجازه نمیدن. اگر بله، هزینه هر کیلو اضافه بار رو اطلاع دارین؟
2021-10-09 09:12:00 #Toronto