Viewed 55 times 0 Answers
0
من سال آینده تیر ۱۴۰۰۱ مدرک لیسانسم رو میگیم تا الان ۱۰۵ واحد از ۱۴۶ واحد دوره لیسانسم رو گزروندام آیا میتونم برای september 2022 برای مقطع فوق لیسانس برای کانادا اقدام کنم با توجه به اینکه معمولا ددتایم ثبت نام ها بهمن امسال هست و من ریز نمرات کامل و تایید شده ندارم ؟ ممنون
2021-09-22 06:28:00 Montreal دانشگاه #مقطع فوق لیسانس
Similar Question:
#مقطع فوق لیسانس

میخواستم بدونم هزینه هر ترم رشته مهندسی عمران دانشگاه تورنتو چقدر هست ؟ و آیا میشه فاند گرفت؟ مقطع فوق لیسانس
2021-09-23 08:24:00 #Toronto [مقطع فوق لیسانس] دانشگاه

با واحترام من پذیرش کونکوردیا برای تایستان گرفتم اما توی پذیرشم نوشته کاندیشنال اولین کاندیشنالم به شرط تکمیل مقطع فوق لیسانسم (پایان نامه ام هنوز مونده و دفاع نکردم و حدود اردیبهشت سال دیگه دفاع میکنم ) هست با معدل اعلامی در ریز نمرات اعلامی تا کنون یا بیشتر از اون مورد دوم ارسال مدارک کارشناسی و ارشد ایا من قبل از اینکه فوق لیسانسمو تموم کنم با ریز نمراتم تا کنون میتونم برای سفارت اقدام کنم؟ یا بزارم فوق لیسانسم تموم شه و برای اردیبهشت سال دیگه برای سفارت اقدام کنم؟
2021-10-18 16:09:00 #Montreal [کارشناسی و ارشد] دانشگاه

کسی میدونه واسه پذیرش دانشگاه تو مقطع فوق لیسانس چه مدارکی رو باید ترجمه کنیم ? مدرک لیسانس کافیه یا دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم میخوان
2020-12-01 22:50:24 #Montreal [دانشگاه][فوق لیسانس][پیش دانشگاهی][دیپلم ] دانشگاه

سال بالایی، من میخوام بیمه دنتال و هلث رو آپاوت کنم ، ولی باید یه بیمه ی جایگزین معرفی کنیم ، بعضی ، خودشون رو معرفی کردن به عنوان employer و تونستن حذف کنن و خودمم حذف کردم به این طریق ، میخواستم بپرسم اگر اینجوری حذف کنیم ، بعدا مدرکی از من نمیخوان، چون من سال گذشته هم همینجوری حذف کردم ولی ایران بودیم و چیزی نخواستن... در این مورد هم ایمیل زدم که من بیمه ی تکمیلی ، ایران دارم و نمیخوام این بیمه رو ، درست جواب ندادن، کسی اطلاعاتی در مورد اپ اوت کردن دنتال و هلث داره که اجباری هست یا نه؟ متشک
2021-09-07 13:40:00 #Montreal

تخصصی داشتم من ارشد ژئوتکنیک دارم و سرپرست یه ازمایشگاه مکانیک خاک و آسفالت هستم همینطور ۴ تا دانشجو ارشد هم زیر دستم برای انجام پایان نامشون، به نظرتون تو ایمیل بگم که من به صورت والنتیر کو ادوایزر دارم کار میکنم و سرپرست ازمایشگاهم هستم یا ن؟ همینجور تو ایمیل میگید نمره ایلتستونو یا خیر؟ ممنونتونم بابت راهنماییاتون?❤️?
2021-09-26 01:42:00 #Montreal

من الان ترم آخر هستم میخواستم ببینم اگر نمرات ترم اخرم نیومده باشه و مدرک لیسانسمم نداشته باشم میتونم اپلای کنم؟
2021-10-04 09:27:00 #Montreal