![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 3 Answers
3 Reply
تشکر لازم نیست ولی بعد از یک هفته پیگیری کنید، کدوم شهر؟
2021-09-22 22:06:00
صد درصد ایمیل تشکر بزنید. هیچ ربطی به مکان و شهر مصاحبه نداره اگر چندین نفر شما رو مصاحبه کردند ایمیلی که مینویسید مخاطبتون افراد داخل بورد مصاحبه باشن اگر فقط یک ایمیل دارین میتونین بگید. الان براتون یه نمونه ایمیل تشکر میذارم داخل گروه
2021-09-22 23:15:00
??
2021-09-22 23:33:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ایمیل
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
یه راهنمایی میخوام لطفا من جایی رزومه فرستاده بودم امروز ظهر زنگ زدن بهم خیلی خوب وخوش هم صحبت کردیم و ازم پرسیدن که چه روزی برای مصاحبه حضوری واسم اکیه و خودم گفتم دوشنبه ، استقبال کردن ،گفتن آدرس و ساعت رو برام ایمیل میکنن سریع الان ۳ ساعت گذشته و نکردن ? من هولم ؟ یا ایمیل خواهند کرد ؟ یا ممکنه حال نکرده باشن و نفرستن کلا؟ چون آخرای صحبت مشخص شد من نیوکامر هستم به تورنتو و یکماهه اومدم که البته کلی تشویق کردن وفلان و همه گفتگو عالی بود موقع خداحافظی گفت درجا ایمیل میفرسته اما نفرستاده ه
2021-09-10 16:33:00 #Canada [تورنتو] کار
خدمت من برای یه کاری تو Fedex اپلای کردم بعد ۱ روز یه ایمیل اومد که به یک سری سوالات انلاین باید جواب بدی در مورد ساعت کاری وحجمکاری اینا بعد اون یه ایمیل اومد از که برای چککردن سابقه criminal یک فرمیهست پر کنید که توش SIN number هم میخواست بعد یه نفر زنگ زد گفت ایمیلی فرستادیم لطفا پر کنید و فلان آیا کسی تجربه کار یا اپلای اینجا داره؟ من از کجا بدونم اینایمیلا معتبره؟ از ایندید هم اپلای کردم
2021-09-27 16:28:00 #Canada [کار] کار
و کسی که مسلط به نرم افزارهای کورل دراو و سالید ورک باشه و همچنین اپراتور ماهر دستگاه cnc فایبر فلزات باشه و همچنین زبان در حد آیلتس ۵.۵ باشه میتونه کار مناسب در ونکوور پیدا کنه؟
2021-08-29 14:43:00 #Canada
اگر شرکتی که ثبت شده بخواد حقوقی رد بکنه برای اولین کارمندش آیا مقدمات خاصی داره؟ مثلا باید کد خاصی رو بگیره تا مجوز صدور حقوقش باشه یا اینکه میتونه بدون هیچ پیش شرطی واریز حقوق بکنه؟
2021-01-22 17:41:16 #Canada کار[کار] [شرکت] کار[ثبت شرکت] کار[حقوق] کار
من يه مصاحبه تلفني با مدير مهندسي يه شركت داشتم و خيلي از رزومه من خوشش اومد و گفت من جوابم بله هست و گفت هفته بعد HR باهات تماس ميگيره كه صحبت كنه ولي الان بعد از گذشت ٢ هفته اصلا تماسي گرفته نشده حتي من هفته پيش از همون مدير مهندسي پيگيري كردم ايشون گفت دوباره با HR چك ميكنه ولي بازم خبري نيس من الان سوالي كه دارم اينه كه ممكنه ميخوان ريجكتم كنن اما رودربايستي دارن؟ نميفهممشون ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد اينم بگم كه من مونترال هستم
2021-09-07 13:01:00 #Canada
کسی که تازه وارده ودنبال کار جنرال هست، سایتی هست که اونجا اطلاعاتشو ثبت کنه باهاش تماس بگیرن؟
2021-09-03 12:02:00 #Canada
کسی اطلاع داره که یه دانشجو میتونه بیشتر از ۲۰ ساعت در هفته کار کنه مثلا ۳۰ ساعت در هفته یا دقیقا باید طبق ورک پرمیت ۲۰ ساعت در هفته باشه؟
2021-09-07 07:29:00 #Canada
در مورد job validation test تجربه ای دارید که به چه صورت هست؟ برای استخدام تو یه شرکت این تست رو دارم و اصلا اطلاعاتی در موردش ندارم، ممنون میشم کمکم کنید?
2021-08-31 22:25:00 #Canada