![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
Indeed
2021-08-29 16:04:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#آیلتس
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
و خسته نباشین کسی هست توی گروه تونسته باشه ریموت از ایران با شرکتهای کانادایی کارکنه؟ حوزه ی کاریم : IT - طراحی محصول دیجیتال- 5 سال سابقه و فاندر و مدیر استارتاپ دانش بنیان تو حوزه Augmented reality با آیلتس جنرال 7
2021-09-05 13:34:00 #Canada [فاند] کار
ما سال دیگه تابستون احتمالا بتونیم بیاییم کانادا همسرم به عنوان فرصت علمی می آیند خواستم بدونم من چه کارهایی انجام دهم که بتوانم اونجا مشغول به کاری بشم و بتونم ماندگار بشوم مدرکم ارشد کامپیوتر هست آیا نیاز هست که مدرک آیلتس هم بگیرم؟ ممنون می شوم اگر کسی می تواند راهنمایی بفرماید.
2021-09-13 03:05:00 #Canada [مشغول به کار] کار
دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:24:00 #Canada [میخواستم بدونم] کار
من ویزای مولتی کانادا دارم و یک بار امسال سفر کرده بودم میخوام در کانادا مشغول به کار بشم ولی آیلتس ندارم آیا کسی هست بتونم کمکم کنه؟؟
2020-12-19 16:46:30 #Toronto [ ویزای مولتی ][کانادا ][آیلتس ][کار] کار
من چند روزیه رسیدم اتاوا آیا کار جنرالی رو کسی میشناسه در زمینه رستوران و سوپرمارکت بهم معرفی کنه؟
2021-09-02 12:20:00 #Canada
کسی که ده سال سابقه کار توی صنعت بیمه داره چه راهکاری برای پیدا کردن کار در کانادا داره؟
2021-08-29 17:22:00 #Canada
ی داشتم کار در رده های مختلف بانکی مثل rbc در چه ناکی دسته بندی میشه؟ چجوری میتونم موقعیت شغلی رو چک کنم که در چه ناکی هست؟
2021-08-29 09:16:00 #Canada
تخصص های زیر با لایسنس انتاریو مورد نیاز است، معرفی می کنید ؟نجار،کابینت کار،flooring, roofing ,پارکت کار،نصاب قفل و درب ساختمانی،طراح دکوراسیون داخلی مسلط به نرم افزار رویت،تاسیسات ساختمان،نصاب درب و پنجره ،نصاب کابینت
2020-12-13 09:05:37 #Canada کار[کار] [نجار] کار[کابینت کار] کار[نصاب کابینت] کار[roofing ] کار[flooring] کار[نصاب درب و پنجره] کار[تاسیسات ساختمان] کار[طراح دکوراسیون داخلی] کار
من معمارى خوندم تو ايران در حال حاضر دانشجوى عمران ارشد هستم به نرم افزارهاى معمارى از جمله 3Ds Max, AutoCad, Vray هم مسلط هستم همچنين طراحى داخلى،نما، پلان… اگر كار در اين زمينه هست لطفاً اطلاع بديد.
2021-09-09 23:49:00 #Canada