Home > مهاجرت
Viewed 59 times 9 Answers
0

من ترمم وینتر شروع میشه و باید برم ونکوور من و همسرم واکسنهای سینوفارم و اسپوتنیک زدیم که مورد تایید کانادا نیست و فرزندانم هم واکسن نزدند زیر ۱۳ سال هستند سوالی که از شما دارم ایا من میتونم لند اولم را در مونترال انجام بدم ؟ چون خاله ام اونجا هستند و قرنطینه را در منزل ایشان باشم و بعد برم ونکوور سوال دومم اینه که من که ویزای دانشجویی هستم و همسرم ورک پرمیت، ایا نیازه گواهی نامه های رانندگیمون را اینجا ترجمه رسمی کنیم؟ یا باید خود ونکوور ترجمه کرد؟ بیمه های ماشین باید ترجمه رسمی با مهر دادگستر

2021-09-21 01:11:00 Canada مهاجرت #من و همسرم
9 Reply

سلام و وقت شما بخیر. قاعده کلی این است که ورود اول فرد دانشجو باید به شهری باشد که تحصیل وی در آن خواهد بود مگر این که ورود به شهر دیگری برای گرفتن پرواز بعدی به شهر موردنظر باشد. ماندن در یک شهر دیگر ممکن است مورد ایراد افسر مهاجرت یا افسر پلیس مرزی قرار بگیرد. در مورد سوال بعدی شما بررسی بیشتر مورد نیاز خواهد بود. در پاسخ به سوال آخر شما، اعضای خانواده شما به صورت یکجا می توانند حداکثر تا ده هزار دلار کانادا به همراه داشته باشند و در صورتی که مبلغ همراه شما به ده هزار دلار کانادا برسد یا بیشتر از آن شود باید در زمان ورود موضوع اعلام شود.

2021-09-21 10:00:00

ببخشید جناب امام نفری ۱۰ هزار دلار نمیشه؟ یعنی کلا هممون ۱۰ هزار دلار کانادا؟از فرودگاه امام گفتند نفری ۵۰۰۰ یورو

2021-09-21 10:20:00

مبلغ ده هزار دلار کانادا راجع به مبلغ ورودی به کاناداست. مبلغ 5000 یورو راجع به مبلغ خروجی از ایران است و طبیعی است که مقررات راجع به این دو موضوع با هم تفاوت داشته باشد.

2021-09-21 10:21:00

با سلام خدمت جناب امام .فکر میکنم حد مجاز ورود اسکناس همراه مسافر به کانادا ۹۰۰۰ دلار کانادا و یا ۷۰۰۰ دلار امریکا درج شده باشد. از آخرین اصلاحات بیخبرم. در مورد کشور ایران مبلغ ۵۰۰۰ یورو البته در خروج است.

2021-09-21 13:09:00

سلام و وقت شما بخیر. از شما بخاطر اعلام نظر در این زمینه سپاسگزارم. مطالعه مقررات موجود در این زمینه که در وبسایت رسمی «سی.بی.اس.اِی» درج شده است شاید مفید باشد:

2021-09-21 13:18:00

سلام جناب امام وقتتون بخیر یه سوال مهم داشتم من کاردانی امور بیمه کارشناسی مدیریت بازرگانی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش مالی خوندم و ۱۰ سال سابقه کار در بانک رو دارم الان میخوام کالج رشته Business-financial planing رو بخونم ولی تقریبا همه واحدهای درسی اش شبیه همون چیزایی که تو لیسانس و فوق خوندم به نظرتون ما با کدوم مقطع اپلای کنیم؟(کدام مقاطع را ارائه بدیم؟) لیسانس؟ لیسانس و فوق لیسانس؟ یا کلا لیسانس را ارائه ندیم؟ ما نگران هستیم که یهو over qualified بشیم و مثلا بگن این تا فوق لیسانس را خونده و چرا باید بیاد کالج

2021-09-22 15:15:00

سلام و وقت شما بخیر. هر چقدر سطح تحصیلی قبلی شما از سطح کالج بالاتر باشد (حتی با مدرک کارشناسی) ، قانع کردن افسر مهاجرت به این که شما برای تحصیل به کانادا وارد خواهید شد و قصد جدی تحصیلی دارید سخت تر خواهد شد. یادآوری این نکته هم لازم است که اگر مدرک تحصیلی خودتان را در مرحله اخذ ویزای تحصیلی ارایه نکنید در مراحل بعدی درخواست های اقامت دایمی و غیره هم امکان ارایه مدارک تحصیلی مزبور را نخواهید داشت چون در غیر این صورت مشخص خواهد شد که برای موفقیت در کسب ویزای تحصیلی، شما تمام واقعیت های مربوط به وضعیت تحصیلی خودتان را اعلام نکرده اید.

2021-09-24 11:51:00

ممنون از پاسخ و راهنماییتون ولی من برای اپلای کردن کالج منظورم بود مبخواستم ببینم برای اپلای کردن کالج کدوم کار را انجام بدم؟؟

2021-09-25 12:50:00

خواهش می کنم. من قاعده کلی را برای شما توضیح دادم تا موضوع مشخص شود: هر چقدر مدرک تحصیلی قبلی شما که آن را اعلام می کنید بالاتر باشد توجیه این که چرا بعد از داشتن مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد می خواهید در کالج تحصیل کنید سخت تر خواهد شد. از طرف دیگر اگر مدارک تحصیلی بالاتر را اعلام نکنید در مراحل بعدی هم دیگر حق اعلام مدارک مزبور را نخواهید داشت چون در غیر این صورت مشخص خواهد شد که برای جلوگیری از رد شدن درخواست ویزای تحصیلی تان، تمام واقعیت ها را بیان نکرده اید و تحصیلات بالاتر خودتان را مخفی کرده اید. امیدوارم توضیحات فوق برای روشن تر کردن مطلب کافی باشد. وبسایت گروه استادکاران: گروه تلگرامی استادکاران: اینستاگرام استادکاران:

2021-09-29 11:58:00

QAmon

Similar Question:

#من و همسرم
Ask a Question