![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#ویزا
#ircc
#دانشگاه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اگر کسی چشم پزشک ایرانی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم.
2021-08-04 10:45:00 #Montreal [چشم پزشک ایرانی] دانشگاه
شهریه ترم اول رو قبل از انگشت نگاری باید بپردازیم ؟
2021-08-28 17:19:00 #Vancouver [انگشت نگاری] دانشگاه
اطلاع دارین برای عنوان زیر چه نوع ویزا یا ورک پرمیتی نیاز هست؟ ? Research Non-Paid Appointee--International Trainee
2021-08-29 09:09:00 #Toronto [ورک پرمیت] دانشگاه
ثبت نام برای دانشگاه برای فصل زمستون گذشته؟یا میشه ثبت نام کرد و درخواست ویزای تحصیلی داد؟بدون فاند منظورمه
2021-08-29 13:08:00 #Ottawa [درخواست ویزای تحصیلی] دانشگاه
با این ادمیشن کاندیشنال میشه برای ویزا اقدام کرد؟ ( چون کاندیشنس ارسال مدارک است)
2021-08-29 13:59:00 #Toronto [اقدام] دانشگاه
الان که ما داریم ترم اول رو تو این دانشگاه آنلاین شروع میکنیم این قضیه رو به IRCC چطوری باید اطلاع بدیم؟
2021-09-03 07:00:00 #Vancouver [دانشگاه] دانشگاه
، ی، وقتی آنلاین درخواست سین نامبر و دادیم، باید اکانت Irccرو چک کنیم برای تحویل گرفتنش؟ (نمیدونم کجا باید بیاد)
2021-09-04 10:48:00 #Ottawa [سین نامبر] دانشگاه
من مدارک تحصیلی رو فرستادم دانشگاه از ایران پست کردم تو جواب پست اومده که تحویل هیلز شده کسی میدونه هیلز چی هست
2021-08-28 19:53:00 #Montreal [مدارک تحصیلی] دانشگاه
از کسی اطلاع دارند که آیا دانشگاه اتاوا ( و یا کارلتون) شاخه road and transportation engineering یا همون گرایش راه سازی وجود داره؟ تو دپارتمان عمران نتونستم پیدا کنم اگر از عمران کسی در گروه باشه یک دو تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنند.
2021-08-28 21:39:00 #Ottawa [دانشگاه] دانشگاه
به نظرتون میشه با ارشد مهندسی مکانیک برای دکترا Computer science این دانشگاه اپلای کرد؟! برای یه استاد دانشکده مکانیک رزومه فرستادم ایشون گفتن پوزیشن خالی ندارن و با توجه به رزومه ام به این استاد ایمیل بزنم خوبه.
2021-08-31 12:25:00 #Montreal
من دارم برای اویل آبان سابمیت ویزا میکنم و پذیرش پاییز ۲۰۲۱ داشتم که دیفر کردم برای زمستون ۲۰۲۲ حالا اگه تا اون موقع جواب ویزا نیاد (یا ریجکت بشه که بخوام ریسابمیت کنم) آیا دانشگاه قبول میکنه برای دیفر مجدد باتوجه به اینکه تو نامه پذیرش دیفر شده ام گفته Your admission was deferred from fall 2021 to winter 2022 in order to provide enough time to obtain your study permit You may request to defer your admission once within 1 year If you are unable to attend, you will be asked to submit a new appli
2021-09-01 17:18:00 #Montreal
وقتی وارد کانادا و دانشگاه شدیم آیا بدون اینکه هنوز عملکردی از خودمون تو دانشگاه نشون بدیم و یا تیچر اسیستنت بشیم میتونیم به روش های خاصی از اساتید درخواست فاند کنیم تو خود دانشگاه؟ چه راه هایی وجود داره تا استاد رو تحت تاثیر قرار بدیم و آیا میشه فیش حقوقی ترجمه شده ی پدر و مادر رو نشون بدیم و ببینن که حقوق کمه و به خاطر مسئله ی مالی به ما فاند بدن؟میشه اینطور؟
2021-09-08 13:57:00 #Montreal
من سه ماه از آخرین مدرکی که تایید شده توی پروفایلم میگذره و الان در وضعیتpending department selection م یک ماهه کسی میدونه باید چیکارکنم؟ درحال بررسین هنوز یا باید ایمیل بزنم که زودتر بررسی کنن؟
2021-08-29 14:00:00 #Montreal
چون من برای همسرم هم Open Work Permit رو درخواست کردم در پاسخ هایی که قبلا دادم، الان براش فرم Family Information اومده که باید پر کنه این فرم قابلیت Save شدن داره ولی قابلیت Validate کردن نداره ایا این رو هم نیازه که پرینت گرفته بشه و امضا بشه و بعد دوباره اسکن؟
2021-08-29 09:39:00 #Montreal