![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کار
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00 #Canada [فوق لیسانس] کار
ی داشتم کار در رده های مختلف بانکی مثل rbc در چه ناکی دسته بندی میشه؟ چجوری میتونم موقعیت شغلی رو چک کنم که در چه ناکی هست؟
2021-08-29 09:16:00 #Canada [کار] کار
و کسی که مسلط به نرم افزارهای کورل دراو و سالید ورک باشه و همچنین اپراتور ماهر دستگاه cnc فایبر فلزات باشه و همچنین زبان در حد آیلتس ۵.۵ باشه میتونه کار مناسب در ونکوور پیدا کنه؟
2021-08-29 14:43:00 #Canada [آیلتس] کار
کسی که ده سال سابقه کار توی صنعت بیمه داره چه راهکاری برای پیدا کردن کار در کانادا داره؟
2021-08-29 17:22:00 #Canada [پیدا کردن کار] کار
برای گذروندن دوره های کاری باید به کجا باید مراجعه نمود و ثبت نام کرد؟
2021-08-30 01:10:00 #Canada [کار] کار
برای گذروندن دوره های کاری باید به کجا باید مراجعه نمود و ثبت نام کرد؟ بهم گفتنند باید بروم به کالج بخش پذیرش دانشجویی چون شنیدم باید دوره را در کالج گذروند شما خودتون جواب رو فرمودین
2021-08-30 12:14:00 #Canada [کالج] کار
به همه بنده جویای کار در تورنتو هستم ۴ روزی که تورنتو اومدم فعلا تو قرنطینه هستم تحصیلاتم در حوزه مهندسی کشاورزی تخصص کاریم pipe & fitting در رشته آبیاری تحت فشار در حوزه plumbing هم تخصص دارم و چندسالی کار کردم ممنون میشم اگر فرصت شغلی بود به من معرفی کنید باتشکر نیما
2021-08-30 13:31:00 #Canada [تورنتو] کار
کسی میدونه برای شخص پی آر که همزمان هم تحصیل میکنه و قصد داره کار هم بکنه ، چه سقفی از زمان یا حقوق ماهیانه وجود داره که به وام و بورسش صدمه ای نخوره؟
2021-08-31 18:10:00 #Canada [وام و بورس] کار
تو این گروه هستن کسانی که دنبال نیروی کار بگردن در تورنتو ؟ از این جهت میپرسم که ببینم فایده داره رزومه خودمون رو داخل گروه بفرستیم به عنوان متقاضی تا مطالعه بشه از طرف کارفرمای ایرانی ؟ مرسی
2021-08-31 23:51:00 #Canada [تورنتو] کار
و کسی که مسلط به نرم افزارهای کورل دراو و سالید ورک باشه و همچنین اپراتور ماهر دستگاه cnc فایبر فلزات باشه و همچنین زبان در حد آیلتس ۵.۵ باشه میتونه کار مناسب در ونکوور پیدا کنه؟
2021-08-29 14:43:00 #Canada
من در مورد recuiterها تو لینکدین ی دارم اخیرا سه مورد اومدن و پیام دادن که ما پروفایلت رو دیدیم و مشتاقیم که بیشتر باهات آشنا بشیم و برای فلان پوزیشن شرکت ما مناسبی دو مورد قبلی من جواب دادم که ممنون و رزومه فرستادم و گفتم هر زمان که بگید برای مصاحبه اوکیه و ازشون خواستم که لینک آگهی برای پوزیشنی که گفتن رو بفرستن تا من requirmentها رو ببینم خودم نفر اول که کلا جوابم رو نداد و من که اکانتش رو دیدم هیچ چیز مرتبطی با دیتاساینس ندیدم تو پروفایلش و متعجبم که چرا پیام داد نفر دوم گفت ممنون و رزومهت
2021-09-22 22:32:00 #Canada
یه راهنمایی میخواستم کسی هست موفق به گرفتن جاب آفر واقعی از ایران شده باشه؟ چقدر امکانش هست؟
2021-09-02 03:09:00 #Canada
داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00 #Canada
آیا نوشتن کار جنرال بعنوان سوابق کاری در رزومه ای که قرار هست برای کار تخصصی (اونم یک شرکت معتبر) ارسال بشه کار اشتباهی هست؟ با این فرض که طرف بتازگی از دانشگاه کانادایی فارغ التحصیل شده و در کانادا فقط تجربه کار جنرال داره.
2021-10-05 23:12:00 #Canada