Viewed 54 times 2 Answers
0
ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه الان من از سنکا و جورج بروان پذیرش گرفتم رشته ها یکسانه فقط سنکا co op داره ولی جورج بروان نداره الان من برا کدوم ثبت نام کنم بهتره؟ مورد بعدی اینکه من پذیرش اینترنشنال اکادمی سنکا رو دارم، میگن استادای اونجا بیشتر Indian هستن، که من حس میکنم بخاطر لهجه اشون اذیت بشم جورج بروان هم همینطوره؟ استاداش چطورن؟
2021-09-17 18:12:00 Canada ویزایدانشجویی #کسی اطلاعاتی داره
2 Reply
ایندین که همه جا هست! اما سنکا و جورج براون هردو گروه اختصاصی دارن، فکر میکنم سوالتون رو از گروهشون بپرسید، از بچه هایی که اونجا تحصیل میکنن جواب خوبی بگیرید
2021-09-18 07:22:00
پرسیدم، متاسفانه یا جواب نمیگیرم یا جواب کامل. بازم ممنونم از شما
2021-09-18 07:39:00

Similar Question:
#کسی اطلاعاتی داره

من میخوام بیزینس بخونم و رشته های مورد نظرم بیزینس مارکتینگ و بیزینس منیجمنت هستن میخوام بدونم فرق این دوتا در چه حده با توجه به اینکه مارکتینگ دو ساله و اون سه ساله از نظر بعد کاری کدوم بهتره؟اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه
2021-09-19 08:16:00 #Canada [کسی اطلاعاتی داره] ویزایدانشجویی

من دارم کارامو انجام میدم برای گرفتن پذیرش از کالج جرج براون حالا برام پیش اومده که آیا معدلم کافی و مناسب هست یا نه! دیپلم:۱۵.۸۹ کاردانی:۱۳.۷۴ کارشناسی:۱۵.۳۰ اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم??
2021-08-30 11:58:00 #Canada

من میخوام بیزینس بخونم و رشته های مورد نظرم بیزینس مارکتینگ و بیزینس منیجمنت هستن میخوام بدونم فرق این دوتا در چه حده با توجه به اینکه مارکتینگ دو ساله و اون سه ساله از نظر بعد کاری کدوم بهتره؟اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه
2021-09-19 08:16:00 #Canada