Home > ویزای‌دانشجویی
Viewed 44 times 6 Answers
0

کسی هست راهنماییم کنه برای مهاجرت تحصیلی؟مدرک دیپلم انسانی دارم

2021-09-16 12:12:00 Canada ویزای‌دانشجویی #برای مهاجرت تحصیلی
6 Reply

سوالتون چی هست؟

2021-09-17 01:42:00

میخوام مهاجرت تحصیلی کنم از صفر تا صد باید چکارکنم چ چیزایی لازمه؟

2021-09-17 01:47:00

اینطوری نمیشه جزئی گفت. اما کلی برای اینکه شمایی از پروسه تو ذهنتون شکل بگیره به این صورته: اول بر اساس مدرک تحصیلی، معدل، سابقه پژوهشی یا هرچیزی از شما که به تحصیل برمیگرده، رشته و مقطع تحصیلی رو برای خودتون هدف قرار میدین و چند دانشگاه/کالج براش اپلای میکنید. برای اپلای چیزهای مختلفی ازتون طلب میکنن که همش رو خوده اون دانشگاه/کالج بهتون میگه. عمومش شامل ترجمه مدارک تحصیلی و ریز نمرات قبلی، مدرک زبان، بعضا انگیزه نامه و توصیه نامه از اساتید قبلیتون میشه. اگر موفق به گرفتن پذیرش شدید، وارد مرحله دوم میشید که برای ویزا اقدام میکنید. برای مرحله ویزا تو گروه ویزای موقت راهنمای خوبی گذاشته شده که میتونید مطالعه کنید

2021-09-17 02:41:00

من رشتم انسانی هستش برای مدیریت بازرگانی تو ایران اقدام کردم الان خواستم همین رشته رو تو کشور خارجه تحصیل کنم از کجا بفهمم چ معدل و ریز نمراتی نیاز داره؟

2021-09-17 02:50:00

ارشد دانشگاه های دولتی معمولا حداقل معدل ١۴ رو برای بررسی پرونده طلب میکنن. جاهایی هم بالاتر میخوان. پس جواب اینکه چه معدلی نیاز دارید رو از کجا بفهمید؟ میشه وبسایت اون مرکز تحصیلی. اصلا کدوم مراکز رشته شمارو دارن؟ فقط با سرچ تو گوگل و بخش programs مراکز. لیست مراکز تحصیلی کانادا؟ ویکی پدیا به تفکیک استان لیست داره. یه کانالی به اسم ادمیشن هم هست، با سرچ رشتتون توی اون ممکنه بتونید افرادیکه هم رشته خودتون رو پیدا کنین و از جزئیات پروندشون به اسم دانشگاهاشون برسید و به گزینه‌هاتون اضافه کنید

2021-09-17 03:01:00

ممنونم

2021-09-17 05:23:00

QAmon

Similar Question:

#برای مهاجرت تحصیلی
Ask a Question