Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#هزینه های

من به یه مشکلی برخوردم من نزدیک به 450 میلیون تمکن مالی گرفتم و این مبلغ با دلار فعلی، هزینه های یک سال اقامت و شهریه ترم اولم رو کاور میکنه از اونجایی که ساپورترم پدرم هستند، قرار شد پول ترم دوم رو هم به من تا چند ماه دیگه بدند من چطوری توی کاور لترم قانع کنم آفیسر رو که این پول بدستم خواهد رسید؟ (چون صادقانه میگم، این پول تا دی ماه به دستم میرسه ولی من می خوام الان سابمیت کنم.) ممنونم
2021-09-02 13:16:00 #Canada [تمکن مالی] ویزا

برای محاسبه مقدار واقعی هزینه های زندگی سایت دانشگاه یک حداقل رو بیان کرده که بسته به شرایط زندگی هر فرد گفته فرق میکنه من باید همین حداقل رو برا سفارت در نظر بگیرم و بزارم؟
2021-09-03 09:24:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا

من تو کاورلتر مالی موندم اصلا نمیدونم چیکار کنم کسی هست راهنمایی کنه؟ تو جدول هزینه های زندگی رو از کجا باید بنویسم
2021-09-08 03:44:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا

برای من پیش اومده در نامه پذیرش من زده هزینه های زندگی برای یک سال ۱۴۰۰۰تا ۱۶۰۰۰دلار کانادا می خواستم بدونم هزینه مسکن هم جز این هست یا باید جداگانه حساب بشه لطفا راهنمایی نمایید Lodging and utilities, food, clothing, public transportation, books and supplies, and miscellaneous expense
2021-09-11 16:45:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا

حداقل تکمن برای فاند 18هزار تا در سال چقدر هست؟ مقادیر خیلی متفاوته می خوام ببینم آیا میتونم جور کنم یا نه ممنون میشم راهنمایی ام کنید میدونم میگن تکمن حداقل به اندازه خرج 1 سال تو اون شهر و هزینه های تحصیل هست ولی پیام ها رو که می خونم خیلی متفاوتند.
2021-09-12 00:55:00 #Canada [هزینه های] ویزا

بندم یکی از اقوامم قرار شده هزینه های اقامتمو ( جز تحصیلی) پرداخت کنن نمیدونم این موضوع تاثیر منفی داره یا نه
2021-09-15 08:42:00 #Canada [هزینه های] ویزا

همه ی که فاند ندارن دانشگاه پذیرش میگیرن میمونن دانشگاه؟ با این هزینه های شهریه نجومی
2021-09-21 04:58:00 #Canada [هزینه های] ویزا

هزینه های زندگی کلگری چجور میشه پیدا کرد که معتبر باشه؟ و طبق اون تمکن نشون بدیم
2021-09-21 05:42:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا

دارم ازان استادی پلن های زیادی رو دیدم که هزینه های زندگی و فاند رو توی استادی پلن آوردن! این مسئله رو بهتره توی financial support بیاریم یا توی استادی پلن که توی client info آپلود میکنیم؟ منظورم اونجاس که داریم توضیح میدیم چقدر هزینه زندگی توی کانادا میشه و چقدر فاند بهمون دادن و چقدر من باید پول تو حسابم باشه به عنوان تمکن
2021-09-23 18:01:00 #Canada [هزینه های زندگی] ویزا

توی فرم ۱۲۹۴ اونجا که میپرسه آزمون زبان دادید ، فقط اگه جنرال داده باشیم باید yes بزنیم؟ تو guide 5269 تو لینک designated testing agency زده international english language testing (general test)system
2021-08-30 07:48:00 #Canada

من به یه مشکلی برخوردم من نزدیک به 450 میلیون تمکن مالی گرفتم و این مبلغ با دلار فعلی، هزینه های یک سال اقامت و شهریه ترم اولم رو کاور میکنه از اونجایی که ساپورترم پدرم هستند، قرار شد پول ترم دوم رو هم به من تا چند ماه دیگه بدند من چطوری توی کاور لترم قانع کنم آفیسر رو که این پول بدستم خواهد رسید؟ (چون صادقانه میگم، این پول تا دی ماه به دستم میرسه ولی من می خوام الان سابمیت کنم.) ممنونم
2021-09-02 13:16:00 #Canada

من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada

با عرض خدمت همگی من پذیرش دکترا دارم و سالانه ۲۲۰۰۰ دلار می گیرم و شهریه هم بعهده دانشگاه هست با توجه که ما یک خانواده سه نفره هستیم، و مطابق تحقیقی که بعمل آوردم برای تمکن مالی سالیانه حداقل ۱۷۰۰۰ دلار لازمه یعنی من حتی بیشتر از این مقدار خواهم گرفت با این اوصاف برای تمکن مالی چقدر باید توی حساب بانکی من باشه که گواهی ش رو به سفارت ارایه بدم الان مشغول بارگذاری مدارک توی سایت اپلای ویزا هستم ، آیا تمکن مالی هم جز مدارک هست؟ در ضمن سند ماشین و زمین را هم ترجمه کردم، آیا میتونه کمک کنه؟ اگر بله،
2021-09-09 09:12:00 #Canada

امیدوارم بتونید کمکم کنید من خیلی ازاینکه سفارت ویزای تحصیلی نده بهم و رد کنه میترسم چه راهایی بهم پیشنهاد میدین ک بتونم ویزارو بگیرم
2021-09-01 14:15:00 #Canada

بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada