Viewed 54 times 1 Answers
0
من کارشناسی اموزش زبان انگلیسی دارم اینجا اگر برای ارشد بهداشت محیط بخوام اقدام کنم برای کانادا شانسم پذیرشم چقد؟
2021-09-15 03:44:00 Canada ویزایدانشجویی #زبان انگلیسی
1 Reply
تغییر رشته نشدنی نیست، منتهی میبایست توجیه و توضیح مناسب براش در استادی پلنتون ارائه کنید. رشته فعلیتون هیچ حسنی نداشته باشه، دلیل بسیار خوبی برای انتخاب کانادا بعنوان یه کشور انگلیسی زبان براتون خواهد بود
2021-09-15 04:47:00

Similar Question:
#زبان انگلیسی

من ۳۷ سالمه کارشناسی اموزش زبان انگلیسی دارم ایلتس ۶ ۵ سال سابقه مارکتینگ و ۶ سال سابقه منابع انسانی در یک شرکت معتبر دارم میخوام برای منابع انسانی اقدام کنم راهنمایی میفرمایین تا چه حد امکان پذیرش و ویزا شدن دارم ؟ بیمه هم دارم
2021-09-21 13:24:00 #Canada [پذیرش و ویزا] ویزایدانشجویی

خسته نباشین برای رشته های زبان انگلیسی ( آموزش، لینگوایستیکس و …) کدوم کالج ها خوبن؟
2021-09-23 17:03:00 #Canada [زبان انگلیسی] ویزایدانشجویی

و من کارشناسی ارشد پژوهش هنر دارم و دو سال هست در مدارس غیردولتی مقطع دبستان و دبیرستان هر کدام هفته ای ۱۰ ساعت دروس هنر و آموزش نقاشی تدریس می کنم اما متاسفانه از طرف مدارس بیمه نشدم بعدها برای مهاجرت به کانادا چطور می تونم از کارم در مدارس غیردولتی به عنوان سوابق شغلی در رزومه ام استفاده کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم
2021-10-15 08:34:00 #Canada

من ۳۷ سالمه کارشناسی اموزش زبان انگلیسی دارم ایلتس ۶ ۵ سال سابقه مارکتینگ و ۶ سال سابقه منابع انسانی در یک شرکت معتبر دارم میخوام برای منابع انسانی اقدام کنم راهنمایی میفرمایین تا چه حد امکان پذیرش و ویزا شدن دارم ؟ بیمه هم دارم
2021-09-21 13:24:00 #Canada