Viewed 54 times 1 Answers
0
و من کارشناسی ارشد پژوهش هنر دارم و دو سال هست در مدارس غیردولتی مقطع دبستان و دبیرستان هر کدام هفته ای ۱۰ ساعت دروس هنر و آموزش نقاشی تدریس می کنم اما متاسفانه از طرف مدارس بیمه نشدم بعدها برای مهاجرت به کانادا چطور می تونم از کارم در مدارس غیردولتی به عنوان سوابق شغلی در رزومه ام استفاده کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم
2021-10-15 08:34:00 Canada ویزایدانشجویی #کارشناسی ارشد
1 Reply
نه تحصیلی و نه اکسپرس انتری نیازی به مدرک بیمه ندارن. فقط نامه سابقه کاری سربرگ دار و مهر شده
2021-10-16 03:23:00

Similar Question:
#کارشناسی ارشد

بنده کارشناسی ارشد شیمی تجزیه هستم معدل خوبی ندارم اما مقاله isi دارم الانم بیکارم همسرم کارشناسی ارشد hseهستن ایشون رزومه کاری خیلی خیلی عالی دارن الانم سمت خیلی خوبی دارن میشه لطف کنن راهنمایی کنن که ما کدوممون اقدام کنیم بهتره و اینکه برام توضیح بدن چه جوری ممنونم ??
2021-08-31 09:00:00 #Canada [کارشناسی ارشد] ویزایدانشجویی

و من کارشناسی ارشد پژوهش هنر دارم و دو سال هست در مدارس غیردولتی مقطع دبستان و دبیرستان هر کدام هفته ای ۱۰ ساعت دروس هنر و آموزش نقاشی تدریس می کنم اما متاسفانه از طرف مدارس بیمه نشدم بعدها برای مهاجرت به کانادا چطور می تونم از کارم در مدارس غیردولتی به عنوان سوابق شغلی در رزومه ام استفاده کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم
2021-10-15 08:34:00 #Canada [کارشناسی ارشد] ویزایدانشجویی

من چهل سال دارم و حدود ۱۸ سال پیش مدرک کارشناسی ارشد گرفته ام به نظر شما اگر اپلای کنم برای یک کارشناسی ارشد در رشته دیگه ای (مثلا مدیریت)، به علت گپ تحصیلی آفیسر رد میکنه؟ البته در این مدت کار کاملا مرتبط با رشته کارشناسی و کارشناسی ارشدم (رشته های علوم توانبخشی) انجام داده ام البته هدف من فقط اقامته ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-10-22 11:32:00 #Canada [کارشناسی ارشد] ویزایدانشجویی

من دارم کارامو انجام میدم برای گرفتن پذیرش از کالج جرج براون حالا برام پیش اومده که آیا معدلم کافی و مناسب هست یا نه! دیپلم:۱۵.۸۹ کاردانی:۱۳.۷۴ کارشناسی:۱۵.۳۰ اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم??
2021-08-30 11:58:00 #Canada

2021-10-15 08:34:00 #Canada

دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00 #Canada