![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پوینت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای گواهینامه رانندگی و استفاده از پوینت برای تخفیف بیمه درکانادا، از ایران باید سابقه رو اورد؟کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنونم?
2021-09-11 12:56:00 #Canada [گواهینامه رانندگی] ماشین
، من برای سرعت ۶۲ تو منطقه ۵۰ km جریمه شدم و یه پوینت منفی گرفتم اعتراض دادم هدفم تخفیف برای قیمت نیست و میخوام درخواست حذف پوینت منفی رو داشته باشم الان این نامه رو دریافت کردم ی که تجربه دارن لطف میکنن راهنمایی کنن بهترین کار چیه و چیکار کنم شنیدم قبل دادگاه میشه جرم رو پذیرفت و درخواست تخفیف داشت نیاز هست به این نامه پاسخ بدم یا تلفنی یا ایمیلی قبل دادگاه باهاشون توافق کنم؟ ممنون از وقتتون
2021-09-20 12:50:00 #Montreal [دادگاه] ماشین
، کسی میدونه که اگر داخل تیکت اشاره ای به پوینت منفی نشده باشه معنیش اینه که پوینت منفی نگرفتم؟
2021-10-25 18:16:00 #Toronto [پوینت] ماشین
عصر به خیر به همه جایی رو میشناسین برای safety inspection ماشین که اپوینتمت نخواد؟ ماشین هوندا CRV هست
2021-12-06 16:49:00 #Toronto [ماشین] ماشین
اطلاع دارین که موقع رانندگی که سرعت مجاز 40 بوده 67 میرفتیم افسر جریمه کرده 130 دلار، پوینت منفی هم گرفتیم یا نه؟
2020-12-12 08:13:02 #Toronto [رانندگی ][جریمه رانندگی][پوینت منفی رانندگی] ماشین
از بنظرتان کیا آپتیما ۲۰۱۳ حدود ۱۸۰هزار کار کرده باشه قیمت حدود ۵ هزار مورد خوبیه کلا سراغ کیا رفتن زیر ۲۰۱۵ درسته؟ راهنمایی کنید ممنون می شوم
2021-08-31 22:21:00 #Montreal
الان میخوام وقت جی بگیرم یک لحظه خالی میشه ولی تا میزنم روی روز ، نمیدونم پیغام میده جای خالی نیست نمیدونم رزرو شده یا نه، بعد از اینکه انتخاب میکنیم روز رو اگر اوکی باشه باید وارد صفحه پرداخت یا صفحه دیگه ای بشه؟!
2021-08-28 18:47:00 #Montreal
من یکسال و 2 ماه پیش بابت ایست کامل نکردن؛ جریمه شدم و 3 نمره منفی برای اینکه نمره منفی فعلا محاسبه نشه؛ درخواست دادگاه دادم که جمعه هفته بعد وقت دادگاه دادن می خواستم وقت دادگاه رو به تعویق بندازم تا 2 سال کامل بشه و فقط جریمه رو بدم اما الان دیدم که نوشته اگر به تعویق بیاندازید هزینه اضافی تعلق میگیره میدونید این هزینه اضافی چقدر هست؟ ویا اینکه بهتره برم قبل دادگاه چونه بزنم تا نمره منفی رو در نظر نگیرند و فقط جریمه رو بدم؟ شانسی دارم؟ ممنون و متشکر
2021-09-11 20:10:00 #Montreal
امروز جی ۱ دادم و قبول شدم، با توجه به سابقه رانندگی ایران هم میتونم فول جی بدم و هم جی ۲ بنظرتون کدام رو برای امتحان الان انتخاب کنم؟!
2021-08-28 18:15:00 #Montreal