Viewed 54 times 3 Answers
0
با یک راهنمایی میخاستم به نظرتون برای فردی با مشخصات زیر چه روشی را جهت مهاجرت پیشنهاد میکنید؟ فرد ۳۸ ساله ، ۱۰ سال پیش یک پی اچ دی گرفته و ۱۰ سال سابقه کار به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه دارد ۲۵ تا مقاله ISI دارد یک مدرک دکتری دامپزشکی دارد که ۱۵ سال پیش گرفته و باهاش کار نکرده است تشکر
2021-09-10 14:15:00 Canada ویزا #پی اچ دی
3 Reply
سلام فوق دکتری
2021-09-10 14:29:00
رشته پی اچ دی ؟
2021-09-10 14:31:00
با توجه به سطح تحصیلات شما بهتره از طریق پست داک اقدام کنید. ??گروه فرصتهای پست داک?? ✅مشاوره در زمینه پوزیشنها ? ✅ نحوه اپلای و تهیه مدارک? ✅برای نشر نظرات خود و شنیدن نظرات دیگران به ما محلق شوید?
2021-09-10 15:38:00

Similar Question:
#پی اچ دی

من در مورد express entry و PR از طریق تحصیل دارم من تازه وارد کانادا شدم برای پی اچ دی و مدارکم برای express entry آمادست و به نظرم امتیازم خوبه به نظر شما ممکنه PR از طریق دانشجویی بهتر باشه؟
2021-09-07 21:29:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا

کسی متونه من را راهنمایی کنه من به احتمال زیاد دو تا پذیرش پی اچ دی فول فاند خواهم گرفت یکی پی اچ دی در دانشگاه آلبرتای کانادا یکی پی اچ دی دانشگاه آکلند نیوزیلند هر دو تا دانشگاه عالی هستند اما تو رشتم نیوزلند زیر پنجاهه انتخاب برام سخت شده و نمیدونم کدوم را انتخاب کنم هدفم مهاجرته و گرفتن اقامت و از طرفی هم یک بار هم برای امریکا ریفیوز شدم اگر کسی بتونه کمکم کنه یه اطلاعات دقیق بهم بده که بتونن تصمیم درست بگیرم ممنون میشم.
2021-09-29 16:30:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا

و روز همگی به خیر من با یه استاد برا پی اچ دی صحبت کردم و بهم گفت اپلای کن الان دارم مقدمات ویزا رو هم مطالعه میکنم برا دکتری فول فاند با خانواده تمکن چقدر مهم هست؟ حداقل چقدر باید باشه تا شانس ویزا بالا بره؟ من سی وی خوبی دارم و ۱۰ تا مقاله q1 دارم مرسی
2021-10-08 04:37:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا

من از حدود ۱۰۰ روز پیش برای تمدید ویزای دانشجویی از خاک کانادا اقدام کردم که هنوز جوابی از اداره مهاجرت دریافت نکردم امروز با یک خبری از IRCC مواجه شدم که اعلام شده بود افرادی که قبل از ۷ سپتامبر برای ویزای توریستی اقدام کردن دوباره بایستی اپلای کنن، ممنون میشم اگه کسی شرایط مشابه من داشته منو راهنمایی کنن.
2021-09-14 14:38:00 #Canada

میتونین یک راهنمایی کوچیک کنین من جای پدر و مادرم دارم براشون درخواست ویزای توریستی میدم سوالم در مورد امضای الکترونیکی آخر هست الان اسم پدرم رو باید توی بخش امضا بزنم یا اسم خودم رو به عنوان نماینده؟ ممنون میشم پاسخ بدین
2021-09-10 00:40:00 #Canada

من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada

من میخواستم از دانشگاه fduپذیرش بگیرم و میخاستم بدونم شهریه اولیه اش چقدره و اینکه شرایط منو قبول دارن یا نه بعد اپلیکیشن رو پرداخت کنم کسی هست منو کمک کنه ببینم چه مدلی این کارو انجام بدم؟
2021-09-02 02:34:00 #Canada