Viewed 59 times 2 Answers
0
من یک بار دیگه سوال میپرسم چون وکیلم اطلاعات دقیق نداد بهم! من با ویزای تحصیلی بیام و با توجه به اینکه فقط یک دوز واکسن آسترازنکا زدم باید قرنطینه بشم؟ قرنطینه اجباری رو باید به مراکز دولتی برم؟و هزینه پرداخت کنم؟ یا اینکه میتونم خونه دوستم رو معرفی کنم؟ و قرنطینه رو بدون هزینه اونجا بگذرونم؟ و سوال آخر اینکه آیا اونها هم متوجه محدودیت میشن یا نه؟
2021-09-07 10:59:00 Vancouver عمومی #ویزای تحصیلی
2 Reply
سلام میتونید به منزل دوستتون برید مرکز دولتی برای قرنطینه وجودنداره و خودتون باید جایی رو بگیریداما باید بگین که اونجا میتونید قرنطینه بشین یعنی مثلا یه طبقه یا سوییت مستقل با سرویس بهداشتی داره که با کسی تماس نداشته باشید ممکنه بیان چک کنن ممکنه اصلا نیان برای ما که حتی یکبار زنگ هم نزدن ولی یکی از دوستان میگفت اومدن جلو خونه
2021-09-07 11:59:00
بله متوجه شدم ممنونم ازتون ?
2021-09-07 12:00:00

Similar Question:
#ویزای تحصیلی

من همسرم ویزای تحصیلی دارن ، وقتی رفتیم کانادا، میتونم خودم جاب افر بگیزم و اقدام کنم برای اقامت؟؟
2021-09-05 05:43:00 #Canada [ویزای تحصیلی] عمومی

کسی میدونه ویزای تحصیلی ریجکت بشه برای بار اول چقدر امکانش هست بار دوم قبول بشه ؟
2021-09-05 12:25:00 #Canada [ویزای تحصیلی] عمومی

ترم پاییز و زمستان سال گذشته هم کسی برای کانادا ویزا شده؟ویزای تحصیلی
2021-09-10 12:11:00 #Canada [ویزای تحصیلی] عمومی

من وکیلم برای سفارت واسه ویزای تحصیلی گفته چندتا ویزیت ترجمه شده پدرمو که پزشکه بهش بدم ولی دارالترجمه میگه ما نسخه ترجمه نمیکنیم راهکاری دارین؟
2021-09-13 07:06:00 #Canada [ویزای تحصیلی] عمومی

برای کسب ویزای تحصیلی کانادا باید ایلتس داشته باشم یا تافل؟
2021-09-15 04:09:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] عمومی

شرایط خرید ماشین و گرفتن گواهینامه با ویزای تحصیلی و در ابتدای ورود چیه؟ چه کارهایی باید انجام بشه چه مدارکی نیازه؟
2021-09-17 00:29:00 #Canada [ویزای تحصیلی] عمومی

??? برای ویزای تحصیلی کانادا تمکن مالی لازمه.??? میخواستم بدونم چه مقداره و باید تو حساب من و همسرم که پیوست میشه جدا باشه؟یا ما دوتا یه کیس به حساب میایم و یه تمکن میخوایم؟؟ میشه با سند خونه و ماشین که به اسممونه تمکن رو نشون بدیم؟ متشکر
2021-09-22 04:12:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] عمومی

کسی تجربه داشته که برای ویزای تحصیلی گردش حساب یک ماهه ارائه بده و ویزا بگیره ؟ وکیل گفته پول تمکن یک ماه تو حساب باشه کافیه
2021-09-22 06:11:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] عمومی

من برای ویزای تحصیلی گواهی عدم سوء پیشینه نگرفتم چون جزو مدارکی که سایت اداره مهاجرت میخواست نبود الان میبینم بعضیا میگن لازمه ممکنه ریجکت بشم به خاطرش؟
2021-09-25 15:36:00 #Canada [سایت اداره مهاجرت] عمومی

آیا کسی میدونه که اگه فردی با ویزای توریستی کانادا از داخل کانادا برای ادمیشن و سپس ویزای تحصیلی اقدام کنه، آیا شانس بیشتری برای گرفتن ادمیشن و ویزای تحصیلی داره نسبت به اینکه اینکارو از ایران انجام بده ؟ و اینکه میدونین چقدر زمان میبره تا به کسی که ادمیشن گرفته و داخل کاناداست، ویزای تحصیلی و ویزای ورک پرمیت همسرش رو بدن ؟
2021-09-28 16:24:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] عمومی

سلام اینجا کسی از دوستان برای study permit از داخل کانادا اپلای کردند قبلا که من یک سوال ازشون بپرسم،میخوام بدونم اگر unconditional acceptance داشته باشیم، باز هم گذراندن کورس پیش نیاز الزامی هست یا خیر؟خیلی ممنون میشم تجربه تون را بفرمایید
2023-01-28 00:00:00 #Vancouver

اگر کسی قبلاً ویزا کانادا ۵ساله داشته باشه یک بار هم ورود کرده باشه آیا الان فروردین باید عمل زایمان کنه از آذر ماه بیاد کانادا آیا به پدرو مادر اقامت کانادا میدهند؟؟ واین که سوال دوم به دوقلوها اقامت کانادا میدهند؟؟؟
2021-09-13 04:41:00 #Vancouver

سلام دوستانمیشه لطفا منو راهنمایی کنید????من برای پدر و مادرم برای بار اول اقدام کردم و ریجکت شدن، برای بار دوم فقط برای مادرم اقدام کردم که دوباره ریجکت شدن.اطلاعاتی در این باره دارید؟
2023-10-22 00:00:00 #Vancouver

سلام دوستان کسی میدونه دقیقا توی قسمت Purpose of Travel چی باید آپلود کنم ؟و برای Proof of Relationship به جز ترجمه ی شناسنامه ی پدر و مادر چه مدرک دیگه ای نیاز هست؟
2023-10-19 00:00:00 #Vancouver

درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Vancouver

سلام وقت همگی بخیر دوستان اطلاع دارین که در زمان ورود به کانادا، آیا آفیسر داخل چمدون رو چک میکنه؟بابت این میپرسم که اگر کسی با ویزای توریستی بیاد و بخواد بمونه واسه گرفتن ورک پرمیت، مجبوره لباس تابستونی هم همراه داشته باشه و آیا آفیسر نمیپرسه چرا توی این فصل سرد، لباس فصل دیگه ای هم دارین؟! ????
2024-01-14 00:00:00 #Vancouver

درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00 #Vancouver