Viewed 54 times 1 Answers
0
آیا اگر در کاور لتر وا ستادی پلن و sop و توضیه نامه اگر از ادبیات شکسپیر استفاده کنیم مشکلی پیش میاد و در صورتی که که اوکی هست آیا امتیاز حساب میشه استفاده از ادبیات شکسپیر ؟تشکر
2021-09-07 08:42:00 Canada ویزایدانشجویی #مشکلی پیش میاد
1 Reply
عجیبه، امتیازی نداره، و بهتره صرفا متنی روان بنویسید
2021-09-07 08:45:00

Similar Question:
#مشکلی پیش میاد

من پذیرش گرفتم و گفته ۹ هزار دلار ک باید تا ۷ نوامبر بریزید در حال حاضر امکانش نیست من مدارک و اماده کردم اکانتمم ساختم اگر سامبیت کنم و شهریه رو فعلا پرداخت نکنم مشکلی پیش میاد؟چون دیر شده برای سامبیت مدارک نهایت تا ۷ نوامبر پرداخت میکنم و رسیدشو وبفرم میزنم
2021-10-22 11:49:00 #Canada [مشکلی پیش میاد] ویزایدانشجویی

من دارم کارامو انجام میدم برای گرفتن پذیرش از کالج جرج براون حالا برام پیش اومده که آیا معدلم کافی و مناسب هست یا نه! دیپلم:۱۵.۸۹ کاردانی:۱۳.۷۴ کارشناسی:۱۵.۳۰ اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم??
2021-08-30 11:58:00 #Canada

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، حقیقت خیلی ساپورت مالیم قوی نیست ،واسه کالج و دانشگاه ساپورت مالی تا چ مدت از طول رشته رو باید بتونه کاور کنه؟ میترسم واسه یه رشته اقدام کنم بعد واسه دلایل مالی رد بشم
2021-09-16 09:27:00 #Canada

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada