![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 5 Answers
0
دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00 Canada ویزایدانشجویی #میخواستم بدونم
5 Reply
اگر پذیرشتون کاندیشنال نبوده پس نمره زبان دلیل ریجکتی نبوده، روی استادی پلن وقت بزارید
2021-09-15 11:39:00
اصلا و ابدا همچین چیزی صحت نداره، خودتون توی کانال ادمیشن میتونید تنوع افرادیکه با دوولینگو توی همین ماههای اخیر ویزا شدن رو ببینید
2021-09-15 11:41:00
یعنی فقط روی استادی پلن کار کنم کافیه اخه میگن فقط تصحیح کردن استادی پلن پرونده م رو سنگین نمیکنه و امکان ریجکتیم دوباره زیاده
2021-09-15 11:43:00
اگه میشه متن بخش ریجکتی رو برام بفرستید بهتر میتونم راهنماییتون کنم
2021-09-15 11:46:00
نمره زبان هیچ ربطی به سفارت نداره سال گذشته خیلی ها با دولینگو پذیرش گرفتن و ویزا هم شدن و من دوستایی داشتم که بدون نمره زبان با پذیرش کاندیشنال هم ویزا شدن
2021-09-15 12:02:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#میخواستم بدونم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
میخواستم بدونم توی کالج های کانادا رشه روانشناسی هست ؟ یا باید رشته پایه ای دیگه ای رو بخونم؟
2021-09-02 04:37:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی
برخی از کالج ها هستن که در requirement نوشتن آیلتس حداقل 5.5 هم قبول میکنن میخواستم بدونم شانسی هست برای کسی که portfolio خوبی داره و معدلش خوبه اقدام کنه؟
2021-09-17 11:20:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی
، میخواستم بدونم کسی اطلاع داره چجوری میشه با دیپلم هوانوردی ویزا تحصیلی گرفت تو کانادا؟؟ یعنی در واقع کانادا دانشجویان خارجی هم برای این رشته قبول میکنه؟
2021-10-06 17:46:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی
من ادمیژن از کالج دارم و نوشته شده که مبلغ ۲ هزار دلار بپردازین تا ادمیژن بعداز ۳۰ روز اعتبار داشته باشه و این مبلغ قسمتی از شهریه ترم اول هست میخواستم بدونم که اگه درخواست ویزا رد بشه این مبلغ قابل برگشته؟
2021-10-17 08:02:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی
من از ی که در اونجا دارن تحصیل میکنن سه تا میخواستم بدونم که آیا حجم دروس نسبت به ایران سنگین تره یا خیر و آیا پاس کردن دروس در اونجا نسبت به ایران سخت تره یا نه تشکر.
2021-10-17 10:52:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada
لطفا اگر اطلاعات خوبی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم? من و همسرم چند ساله به فکر مهاجرت از طریق تحصیل همسرم هستیم در حال حاضر همه کارهامون و کردیم و آماده اپلای هستیم هزینه ها رو خودمون میخوایم پرداخت کنیم و دنبال فاند نیستیم اینو شنیدم که ویزاهای تحصیلی شرایط مطلوبی نداره آیا این درسته؟ دست نگه داریم مسیرهای دیگه رو امتحان کنیم یا اپلای کنیم و بریم برای ویزا؟
2021-09-21 11:26:00 #Canada
سوالی دارم آیا کالج ها درسطح A level در واقع دیپلم را پوشش میدهند؟؟البته برای دانش آموزی که دیپلم ندارد ؟؟ من شنیدم سال اول کالج معادل دیپلم است وبعداز کالج میشه دانشگاه خوب پذیرش گرفت؟ممنون اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
2021-09-11 04:55:00 #Canada
آیا گروهی، کانالی یا وبسایتی سراغ دارین که مربوط به دانشجویان هموطن مون در کالج هلند (Holland college) واقع در استان Prince Edvard Island کانادا باشه تا بتونیم از تجربیات اینان درباره این کالج اطلاعات کسب کنیم؟ قبلا از پاسخگویی شما سپاسگزارم
2021-08-31 11:14:00 #Canada