Viewed 54 times 0 Answers
0
من الان حدودا یک ماهه کانادام و میخام برای همسر و اقدام کنم.راستش تو سایت جستجوکردم ولی گیج شدم.الان باید همسرم بعنوان مین اپلیکنت درخواست ویزای ورک پرمیت کنه یا من باید به عنوان همراه اقدام کنم؟چه فرمهایی لازمه؟کسی میتونه راهنمایی کنه؟??
2021-09-06 22:39:00 Canada ویزا #ویزای ورک پرمیت
Similar Question:
#ویزای ورک پرمیت

من الان با ویزای استادی پرمیت کانادا هستم و میخوام برای همسرم و پسر ۱۶ ساله ام که ایران هستند اقدام کنم به نظر شما، همسرم رو با ویزای ورک پرمیت اپلیکنت اصلی بگیرم و پسرم به عنوان همراه همسرم ؟ لطفا راهنماییم کنین.
2021-09-02 22:56:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] ویزا

من برای خودم ویزای استادی پرمیت دارم اقدام میکنم برای همسرم هم به عنوان همراه ویزای ورک پرمیت میخواستم ازتون بپرسم برای همسرم چه نکاتی رو باید داخل purpose of travel ذکر کنم و کلا چه مواردی مبایست برای ویزای همراه ورک پرمیت توجه بشه ممون میشم راهنماییم کنید
2021-09-03 13:54:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا

کسی که معافیت توریستی داره برای سربازی اگه ویزای ورک پرمیت کانادا توی پاسپورتش باشه و بخواد از کشور خارج بشه آیا توی فرودگاه برای رد شدن از گیت اینکه ویزای کانادا توی پاسپورت هست گیر داده میشه بهش؟
2021-09-23 14:46:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] ویزا

کسی که معافیت توریستی داره برای سربازی اگه ویزای ورک پرمیت کانادا توی پاسپورتش باشه و بخواد از کشور خارج بشه آیا توی فرودگاه برای رد شدن از گیت اینکه ویزای کانادا توی پاسپورت هست گیر داده میشه بهش؟
2021-09-24 01:20:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] ویزا

برای همسر دانشجو که با ویزای ورک پرمیت میخواد وارد بشه اتوریزیشن از کجا باید بگیره؟ واینکه چه متنی باید بنویسه ؟
2021-09-24 13:23:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] ویزا

من الان تمکن مالی گرفتم از بانک سپه، گفتند که ظاهرا خود سفارت مستقیما با بانک برای استعلام درخواست میده درسته؟ و اینکه ریز گردش حساب واجبه که ارائه بدیم یا خیر؟ ممنون
2021-08-30 04:13:00 #Canada

من تاریخ پذیرشم از اول سپتامبر بود که الان حدودا یک ماه گذشته و می خوام دوباره درخواست ویزا بدم باید پذیرش جدید بگیرم یا میتونم با همین پذیرش درخواست ویزا بدم ؟ ممنون میشن راهنماییم کنید
2021-10-04 01:46:00 #Canada

من دارم من پاسپورتم اعتبارش حدودا یک سال و ده ماهه میتونم همونو بفرستم؟ برم تمدید کنم؟ از داخل کانادا میشع پاسپورت رو تمدید کرد؟
2021-09-04 05:30:00 #Canada

من برای تمکن ۲۰۰ تومن یک ماهه توی حسابم گذاشتم نمیدونم منبع رو چی معرفی کنم چون اساسا مدرکی هم ندارم الان برای من مشکلی پیش میاد؟ توی کاورلتر نوشتم این پول رو پدرم برام گذاشته
2021-09-05 03:25:00 #Canada

وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada