Viewed 55 times 1 Answers
1 Reply
همسرتون ویزای اوپن ورک پرمیت میشن و پسرتون یا ویزای ویزیتوری یا تحصیلی
2021-09-03 00:45:00

Similar Question:
#ویزای ورک پرمیت

من برای خودم ویزای استادی پرمیت دارم اقدام میکنم برای همسرم هم به عنوان همراه ویزای ورک پرمیت میخواستم ازتون بپرسم برای همسرم چه نکاتی رو باید داخل purpose of travel ذکر کنم و کلا چه مواردی مبایست برای ویزای همراه ورک پرمیت توجه بشه ممون میشم راهنماییم کنید
2021-09-03 13:54:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا

من الان حدودا یک ماهه کانادام و میخام برای همسر و اقدام کنم.راستش تو سایت جستجوکردم ولی گیج شدم.الان باید همسرم بعنوان مین اپلیکنت درخواست ویزای ورک پرمیت کنه یا من باید به عنوان همراه اقدام کنم؟چه فرمهایی لازمه؟کسی میتونه راهنمایی کنه؟??
2021-09-06 22:39:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] ویزا

کسی که معافیت توریستی داره برای سربازی اگه ویزای ورک پرمیت کانادا توی پاسپورتش باشه و بخواد از کشور خارج بشه آیا توی فرودگاه برای رد شدن از گیت اینکه ویزای کانادا توی پاسپورت هست گیر داده میشه بهش؟
2021-09-23 14:46:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] ویزا

کسی که معافیت توریستی داره برای سربازی اگه ویزای ورک پرمیت کانادا توی پاسپورتش باشه و بخواد از کشور خارج بشه آیا توی فرودگاه برای رد شدن از گیت اینکه ویزای کانادا توی پاسپورت هست گیر داده میشه بهش؟
2021-09-24 01:20:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] ویزا

برای همسر دانشجو که با ویزای ورک پرمیت میخواد وارد بشه اتوریزیشن از کجا باید بگیره؟ واینکه چه متنی باید بنویسه ؟
2021-09-24 13:23:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] ویزا

من الان تمکن مالی گرفتم از بانک سپه، گفتند که ظاهرا خود سفارت مستقیما با بانک برای استعلام درخواست میده درسته؟ و اینکه ریز گردش حساب واجبه که ارائه بدیم یا خیر؟ ممنون
2021-08-30 04:13:00 #Canada

، من پسرم امسال تو كانادا رفت كلاس اول و ويزاش ويزيتوري صادر شده ولي تو برگه ويزيتور پرميتش يه جمله نوشته كه اجازه تحصيل داره خواستم بدونم من الان بايد واسه استادي پرميتش كاري انجام بدم؟
2021-09-15 00:39:00 #Canada

من الان با ویزای ویزیتوری داخل کانادا هستم و اینجا میخوام برای ویزای تحصیلی اقدام کنم اینجا حساب تی دی باز کردم و میخوام داخل حساب پول بریزم این برای من حساب مالی محسوب میشه؟ به جای اینکه ایران حساب داشته باشم فقط تمکن حساب کانادا رو ارایه بدم اکی هست؟ ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید متشکرم
2021-09-19 21:45:00 #Canada

کسی با ویزای تحصیلی اروپا اقدام کرده برای مستر مجدد؟ ممنون میشم پیام بدید
2021-08-29 11:32:00 #Canada

میتونم بپرسم؛ بین ارشد و الان که دکتری پذیرش گرفتم تقریبا ۴ سال فاصله است که همش با چاپ مقاله پر شده و دو سال هم به عنوان research assistant بودم که ازش توصیه نامه از استادی دارم که باهاش همکاری داشتم اما تو ویزای استادی پرمیت کانادا جایی برای ارائه و صحبت ازین هست؟ یا اینکه تو cv ذکر شده کافی هست؟ توصیه نامه استاد رو ارائه میکنند؟ چون بیشتر بحث employment و سوابق کاری دیدم خود آفیسر به این مسئله توجه میکنه که در این سالها مقاله چاپ کرده و جایی همکاری داشته یا اینکه من باید اینهارو در یک بخش مث
2021-08-31 13:33:00 #Canada

میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای استادی پرمیت کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 07:50:00 #Canada