Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 44 times 0 Answers
0
کسی هست خودش یا اقوامش در سال ۲۰۲۱ درخواست ویزای توریستی کرده باشه؟ میخواستم ببینم جوابش اومده یا خیر؟ پیشاپیش ممنونم
2021-09-06 08:28:00
Montreal
عمومی
#درخواست ویزای توریستی
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#درخواست ویزای توریستی
الآن شرایط برای درخواست ویزای توریستی خوبه؟ خانمم با دوتا دخترم (6و8ساله) از داداشش که سیتیزن مونتریال هست دعوت نامه بگیره، آیا احتمال ویزا شدنش هست؟ ممنون میشم کسی که اطلاعات کامل و جدید و به روز داره راهنماییم کنه ??
2021-09-14 14:57:00
#Canada
[درخواست ویزای توریستی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
42
Views
الآن شرایط برای درخواست ویزای توریستی خوبه؟ خانمم با دوتا دخترم (6و8ساله) از داداشش که سیتیزن مونتریال هست دعوت نامه بگیره، آیا احتمال ویزا شدنش هست؟ ممنون میشم کسی که اطلاعات کامل و جدید و به روز داره راهنماییم کنه ??
2021-09-18 04:15:00
#Canada
[درخواست ویزای توریستی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
دوستان کسی هست اینجا تجربه سرم آب نمک مثل ایران داشته باشه؟جایی هست که بشه تهیه کرد و خصوصی زد؟
2024-01-16 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
5
Views
من تازه میخوام اقدام کنم برای مهاجرت میخواستم ببینم امکانش هست خودم اقدام کنم برای پذیرش دانشگاه؟ یا حتما باید وکیل بگیرم برای کارهام کسی هست خودش اقدام کرده باشه؟ برای آیلتس هم دارم میخونم الان هنوز امتحان ندادم و دیپلم تجربی دارم الان هم 22 سالمه با این شرایط میتونم برای کارشناسی اقدام کنم و پذیرش بگیرم؟
2021-10-08 07:30:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی هست که توی شهر stratford خودش یا اشنایانش سکونت داشته باشه؟یا اطلاعاتی راجبش داشته باشه
2021-09-29 10:18:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
وعرض ادب، کسی از یا اقوامشون به تازگی با ویزای ویزیتوری وارد کاناداشدن ؟من چند تا سوال داشتم،اگر امکانش هست ازشون کمک بگیرم،با سپاس?
2021-09-13 10:43:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
ممنون میشم پاسخ بدن سوال در مورد تمکن مالی داشتم با توجه به اینکه دلار تو ایران متغییره و به سرعت بالا میره ، کار عاقلانه ای نیست دلار یا ملک و خونه و رو تبدیل به ریال کنم و ۶ ماه تو بانک نگه دارم از طرفی باز کردن حساب ارزی هم خییییلی ریسک داره چون ممکنه دولت دلار بگیره و دلار پس نده که این اتفاق در سال ۱۳۹۰ افتاده سوال ایا راهی هست که با یکی از ی که در کانادا هست یک حساب مشترک باز کرد و دلار ها رو به کانادا انتقال داد و اون رو به عنوان تمکن نشون داد ؟ (برای برنامه دانشجویی میخوام اقدام کنم ) ت
2021-09-11 00:39:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
از اساتید گروه دارم با توجه به عدم افرایش اجاره بها برای سال ۲۰۲۱ ، آیا میزان اجاره قراردادی که در نوامبر ۲۰۲۱ تمدید میشود شامل افزایش اعلام شده برای سال آینده هست یا خیر؟ با سپاس
2021-10-04 23:16:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
وقت یخیر دارم با توجه به اینکه پروسه ویزای استادیم که برایترم فال بود خیلی طولانی شده و ترم شروع شده میخوام به فال سال بعد دیفر کنم سوالم اینه اگه ویزام به زودی بیاد مشکلی نداره که من قراره فال بعدی بیام کانادا؟ در واقع مشکلی نیست که ویزام برای پذیرش فال ۲۰۲۱ اما من پذیرش دیفر کردم به فال ۲۰۲۲ میتونم با همون ویزا بیام؟
2021-09-08 06:19:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal