Viewed 54 times 1 Answers
0
من فوق لیسانس زبان دارم آیلتس گرفتن کاری نداره برام هروقت بخوام کافیه شرکت کنم میخوام کالج شرکت کنم و برم هم درس بخونم کنارش کار کنم و خرجمو خودم بدم بعد از یکی دوسال زن و بچه رو ببرم بنظرتون میشه؟
2021-09-05 14:32:00 Canada ویزایدانشجویی #فوق لیسانس
1 Reply
شدنش که میشه. کار حین تحصیل به بیست ساعت محدوده پس اونقدری درامد نداره براتون که کلا خرجتونو درارید. میتونید با خانوادتون همزمان اقدام کنید، همسرتون اجازه کار فول تایم خواهند داشت
2021-09-05 15:12:00

Similar Question:
#فوق لیسانس

من فوق لیسانس برق هستم میتونم برای کالج رشته های برق پذیرش بگیرم ؟
2021-09-23 16:12:00 #Canada [فوق لیسانس] ویزایدانشجویی

ممکنه یه راهنمایی بفرمایید لطفا? من سال ۸۵ فارغ التحصیل شدم از دانشگاه شهید بهشتی رشته ریاضی با معدل ۱۴/۲۸ بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در یکی از بانکهای دولتی مشغول به کار شدم(که در ایران رشته مرتبط محسوب میشه و در کانادا خیر) سال ۹۹ در مقطع فوق لیسانس رشته مدیریت کسب و کار شاخه منابع انسانی از دانشگاه پیام نور با معدل ۱۹/۰۵ فارغ التحصیل شدم، برنامه نویسی کامپیوتر هم در مجتمع فنی تهران خوندم چند ماه.. الان میخوام برای مستر مجدد اقدام کنم در یکی از رشته های مدیریت، ریاضی یا علوم کامپیوتر، بنظر
2021-10-06 08:39:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزایدانشجویی

من ۲۳ سالمه، ایلتس ۶.۵ دارم، یک سال دیگه دارم تا لیسانس بگیرم (رشته ی خاک شناسی) اما اصلا رشتمو دوست ندارم و نمیخوام ارشد ادامه بدم ایا عاقلانه است انصراف بدم و برای کالج اقدام کنم؟
2021-09-06 09:59:00 #Canada

کسی هست که کالج اپلای کرده بدون مدرک زبان ویزا گرفته باشه؟ چون خودم الان منتظر جواب ویزامم
2021-09-01 08:42:00 #Canada