Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
نظر شخصی من راجع به پروسه زبان و ایلتس اینه که تقریبا غیر ممکنه بشه سریع این کار رو کرد و شما حداقل یکسال مستمر باید براش وقت بذارید
2021-09-06 04:57:00

Similar Question:
#آیلتس

من فوق لیسانس زبان دارم آیلتس گرفتن کاری نداره برام هروقت بخوام کافیه شرکت کنم میخوام کالج شرکت کنم و برم هم درس بخونم کنارش کار کنم و خرجمو خودم بدم بعد از یکی دوسال زن و بچه رو ببرم بنظرتون میشه؟
2021-09-05 14:32:00 #Canada [فوق لیسانس] ویزایدانشجویی

این درسته که مدرک زبان دولینگو برای پذیرش دانشگاه مشکلی نداره ولی برای پرونده مهاجرت نمیشه و آفیسر قبول نداره یا برای تافل هوم ادیشن نیازی نیست از کشور خارج بشین و ورود و خروج بزنیم ؟ برای ویزا شدن بیشتر آفیسر به مدرک زبان آیلتس توجه میکنه و اونو قبول داره ؟
2021-09-09 14:55:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزایدانشجویی

من میخوام واسه رشته های کامپیوتر و برنامه نویسی اپلای کنم.رشته لیسانسمم کاملا غیرمرتبطه(محیط زیست).۲۳سالمه.و آیلتس هفت و نیم دارم.میخواستم ببینم در چه صورت میتونم واسه ارشد کامپیوتر اقدام کنم؟
2021-09-11 07:51:00 #Canada [ارشد کامپیوتر] ویزایدانشجویی

من ۲۱ سالمه مدرک کاردانی حسابداری دارم اما میخوام بیام اونجا دیجیتال مارکتینگ بخونم آیلتس ۶ هم دارم اما اگر لازم باشه میتونم بیشتر هم بگیرم بهترین و درست ترین راهی که برای من پیشنهاد میکنین چی هست که بتونم ویزا بشم و یجوری اینا رو کنار هم بچینم که آفیسر قانع بشه از هدف تحصیل؟ ممنون میشم راهنمایی های خوبتون رو اینجا یا پی وی برای من بزارین
2021-09-11 07:58:00 #Canada [آیلتس] ویزایدانشجویی

وقتی رشته تو کالج انتخاب می کنیم باید اعتبار آیلتسمون وقتی باشه که ساب میت می کنیم یا موقع شروع ترم؟ مثلا تاریخ اکسپایر آیلتس ۳۰ جون باشه می شه قبل از جون برا ژانویه ساب میت کرد؟
2021-09-14 11:50:00 #Canada [کالج] ویزایدانشجویی

دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی

برخی از کالج ها هستن که در requirement نوشتن آیلتس حداقل 5.5 هم قبول میکنن میخواستم بدونم شانسی هست برای کسی که portfolio خوبی داره و معدلش خوبه اقدام کنه؟
2021-09-17 11:20:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی

بنده ۱۹ سالمه آیلتس ۷ آمادمیک دارم دیپلم ریاضی معدل ۱۷.۳۵ آیا برای اقدام کالج شانس ویزا گرفتن دارم؟ و بین کالج Seneca و Capilano University کدوم شانس بهتری برای ویزا دارم؟ رشته Business Administration
2021-09-28 15:54:00 #Canada [کالج] ویزایدانشجویی

همسر بنده متولده 1370، میخواد تحصیلی اقدام کنه، ارشد مهندسی شیمی داره، معدل لیسانس 14،معدل ارشد 17،دانشگاه سراسری خونده ولی مقاله نداره آیلتس ماک، 6.5 شده 4 سال سابقه کار مرتبط با بیمه داره و مشغول به کاره در حال حاضر با توجه به نمره زبانش و زمانبر بودن اکسپرس انتری میخواد تحصیلی اقدام کنه،کدوم مقطع رو پیشنهاد میدید تا شانس ویزا بیشتر باشه؟با این شرایط،مستر مجدد، پی اچ دی یا کالج؟ از نظر جاب آفر و قضایای مالی در ایران مشکلی نیست، ممنون میشم راهنم
2021-09-29 05:35:00 #Canada [پی اچ دی] ویزایدانشجویی

کسی منبع معتبری واسه اجاره اتاق یا homwstay واسه ۲، ۳ ماهه اول داره؟ سایت زیاده ولی سر در گمم کدوم معتبره و چجوری بگیرم خونه اولم رو
2021-09-08 07:41:00 #Canada

کسی هست که کالج اپلای کرده بدون مدرک زبان ویزا گرفته باشه؟ چون خودم الان منتظر جواب ویزامم
2021-09-01 08:42:00 #Canada

من میخوام Human resource management بخونم که برخی از کالج ها هم دارند بنظرتون اگر این رشته را برای کالج اقدام کنم آفیسر بعدا گیر میده؟
2021-08-31 17:21:00 #Canada

و سوالی درباره کالج در کانادا داشتم که اگر لطف کنید و راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم من میخوام برای ترم آینده یه کالج تو مونترال پیدا کنم و هدف اصلی م ورود سریع به بازار کار هست علاقه م هم به رشته های علوم زیستی زیاده و فک میکنم به کامپیوتر و فیزیوتراپی اینا هم علاقه دارم سوالم از اینه آیا دانشکده ای خوب میشناسید در مونترال در این زمینه ها؟ اصلا چه حوزه ای پیشنهاد میکنید که راحت تر بشه وارد بازار کار شد؟ و چه مدارک و اطلاعاتی برای پذیرش گرفتن از کالج نیاز دارم؟ میدونم سوالهای خیلی کلی پرسیدم ولی
2021-09-05 19:40:00 #Canada

من ۲۱ سالمه مدرک کاردانی حسابداری دارم اما میخوام بیام اونجا دیجیتال مارکتینگ بخونم آیلتس ۶ هم دارم اما اگر لازم باشه میتونم بیشتر هم بگیرم بهترین و درست ترین راهی که برای من پیشنهاد میکنین چی هست که بتونم ویزا بشم و یجوری اینا رو کنار هم بچینم که آفیسر قانع بشه از هدف تحصیل؟ ممنون میشم راهنمایی های خوبتون رو اینجا یا پی وی برای من بزارین
2021-09-11 07:58:00 #Canada

من فوق لیسانس زبان دارم آیلتس گرفتن کاری نداره برام هروقت بخوام کافیه شرکت کنم میخوام کالج شرکت کنم و برم هم درس بخونم کنارش کار کنم و خرجمو خودم بدم بعد از یکی دوسال زن و بچه رو ببرم بنظرتون میشه؟
2021-09-05 14:32:00 #Canada

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada