این اپلیکشن مخصوص کسایی هست که در کبک ( ممکنه بقیه شهرهای کانادا) واکسن زدند و واسه نصب این app نیاز به پروف واکسن دارن که قبلا واسشون ارسال شده پس توریست ها متاسفانه ازین طریق نمیتونن ولی حتما باید راهی باشه اگه واکسن های مورد تایید کانادا باشه. بهتره باهاشون تماس بگیرین
2021-09-05 12:45:00
متشکرم بله
2021-09-05 12:46:00
یک سوال وقتی پروف واکسن رو داریم برای هر دو دوز دیگه چرا باید اپلیکیشن نصب کنیم ؟! وقتی دو دوز واکسن رو زدیم تو سایت ثبت نام کردیم و همون موقع کد QRرو با مشخصات و تاریخ واکسن ها بهمون داد
2021-09-06 07:57:00
والا دلیلش و نمیدونم ?
2021-09-06 08:02:00
درود فكر نمي كنم وقتي اثبات زدن واكسن با كد و تاريخها را داربد حتما اپليكيشن نياز باشه، اما بد نيست پرينت از صفحه ديجيتالي پاسپورت واكسن داشته باشيد. اپليكيشن فقط كار را براي دسترسي براي اسكن و دو هر كجا هستيد انسان مي كنه. من شخصا در فرودگاه اپ را باز كردم نشان دادم. براي پرواز مياد بِه بود پروا انلاين فرستاده بشه مجددا راحت ميشد از طريق اپ اينكار را كرد. يعني كارها و دسترسي را سريعتر مي كند والا شايد لازم باشه همواره يك برگه و يا اطلاعات را داشته باشيد همراه
2021-09-07 00:02:00
من تو این مدت چند بار رستوران رفتم اونا اپلیکیشن دارن که فقط بارکد همین نرم افزار و میشناسه و با یه شناسه حق ورود به رستوران و دارین. واسه بقیه جاها نمیدونم
2021-09-07 13:10:00

Similar Question:

با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-03 16:47:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-05 15:53:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

Miss T-Gohar salam You didn’t answer my question yet? با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-07 00:35:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

خانم دكتر، شما اطلاع دارين كه كسي كه دوتادوز سينوفارم رو تو ايران گرفته، اگه اينجا يه دوز فايزر بزنه، بهش پاسپورت واكسن ميدن يا نه ؟ ممنون ميشم جواب بدين
2021-10-07 14:39:00 #Montreal [پاسپورت] پزشکی

برای واکسیناسیون عکس پاسپورتم نشون بدم قبول میکنن؟ پاسپورتمو دادم تمدید نیومده هنوز؟
2021-06-13 14:49:48 #Montreal [عکس پاسپورت] پزشکی

توی مونترال چیزی به اسم کارت سلامت هست که باید براش مدارک بفرستیم و دریافتش کنیم؟ همینطور کارت شناسایی که به جای پاسپورت دنبالمون باشه؟ (دوستی توی ساسکاچوان گفتن ساسکاچوان ای دی دریافت کردن میخواستم بدونم مونترال هم هست چنین چیزی)
2021-06-08 10:15:53 #Montreal [میخواستم بدونم] پزشکی

حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00 #Montreal

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal