![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشجو
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ممکنه قسمتی از سایت که توش مشخصات عکس برای ویزای دانشجویی رو نشون داده و توضیح داده رو اینجا به اشتراک بذارید؟
2021-08-29 14:39:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ویزا
برای ویزای دانشجویی، در قسمت client information و purpose of travel برای همسر دانشجو، چه اطلاعات و مدارکی باید اپلود بشه؟ ❔❓❔❓❔❓❔
2021-08-30 01:27:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ویزا
برای ویزای دانشجویی کانادا گواهی ت هم توی پرونده باید بزاریم؟
2021-08-30 08:04:00 #Canada [ویزای دانشجویی کانادا] ویزا
من برای یک ویزای دانشجویی(study permit) و یک همراه(open work perit) یک اکانت تستی ساختم و در اخر این موارد برای پرداخت هزینه لیست شد: 1- study permit 2- family biometric fee (2 ta) 3- work permit 4- open work permit holder fee میخواستم ببینم اوکیه؟ کم و زیاد نیست؟ ????
2021-08-30 13:20:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ویزا
کسی هست از دانشگاه kwantlen polytechnic اطلاعاتی داشته باشه رفته باشه این که با ازمون دولینکو دانشجو میگیره درست هستش؟؟؟
2021-08-31 03:09:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada [به چه صورت] ویزا
ممنون از راهنمایی های خوبتون،من یک پروگرم را در تابستان امسال در سنتنیال کالج تموم کردم، در حال حاضر رشته مورد علاقه ام را اپلای کردم برای کالج های دیگر ،ولی حالت دانشجونبستم ،چون هنوز رجیستر کالج نیستم ولی اینرولمنت لتر ترم تابستانم رو دارم،می تونم با اون رایگان رو ثبت نام تی دی اس بی کنم؟
2021-08-31 11:34:00 #Canada [کالج] ویزا
يه سوال داشتم تو ويزاي دانشجويي مهمه كه مدرك تحصيلي همراه چي باشه؟
2021-08-31 12:59:00 #Canada [دانشجو] ویزا
کسی اینجا گروه دانشجوهای تورنتو رو داره منو ببره داخل گروهشون؟ ممنون میشم????
2021-08-31 14:30:00 #Canada [تورنتو] ویزا
، من کانادا دانشجو هستم میخواستم برای مادر پدرم توریستی اقدام کنم ولی تو سایت نوشته برای بچههایی که بالای ۲۲ سال هستن مادر و پدر extended family حساب میشن و اینکه پیآر ها و سیتیزن ها میتونن برای extended family شون اقدام کنن، کسی میدونه اگه الان من اقدام کنم پرونده هاشون بررسی میشه یا نه؟
2021-08-31 17:10:00 #Canada [دانشجو] ویزا
کسی هست که ویزای post graduate work permit یا open work-permit از هر نوعی رو به شکلی paper based اقدام کرده باشه برای تمدیدیش؟ از وقتی از طریق پست رسیده دستشون چقدر طول کشید تا ایمیل بگیرید که مدارک رسیده دستشون و بتونید link کنید به اکانت انلاینتون ؟ و چقدر طول کشید که خود work permit رو بگیرید؟ خیلی ازتون ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
2021-08-29 13:06:00 #Canada
من خودم با خواهرم مهد کودک داریم و الان یه نامه انگلیسی نوشتم برای اشتغال به کار مبنی برا اینکه اینجا مدیرم و کار مربی گری هم انجام میدم و حقوق رو در مجموع میخوام بگم فقط نمیدونم اینکه سهام دار مهد هستم رو تو این نامه اشتغال به کار بگم یا نه؟ مثلا بگم به عنوان سهام دار،مدیر و مربی مشغول به کارم یا فقط بنویسم به عنوان مدیر و مربی اصلا حرفی از مدیر بودن واینکه مهد دارم ایران بزنم یا نه
2021-09-07 11:10:00 #Canada
تغییر رشته از معماری به طراحی وبسایت و کامپیوتر برای مستر مشکل داره برای ویزا کسی تجربه داره؟
2021-08-20 22:37:00 #Canada
کسی نمونه نامه ساپورت مالی شرکت داره ؟ برای من بفرسته من فقط یک نمونه لازم دارم ممنون میشم اگر کسی داره برای منم بفرسته.
2021-08-29 10:49:00 #Canada
با توجه به دو نرخی بودن مبلغ ارز ، باید مبلغ تمکن رو بینابین این دو تا نرخ در نظر گرفت یا همون نرخی که بانک تعیین میکنه؟ و آیا آفیسر از این دو نرخی بودن مطلع هست؟
2021-08-30 02:03:00 #Canada