Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
جواب وبفرم هم تمپلیت هست و معنی خاصی نداره ?
2021-09-05 06:45:00

Similar Question:
#مدرک

برای پذیرش دانشگاه کانکوردیا با مدرک زبان pte اقدام کردیم و ادمیشن هم اومد خود دانشگاه حداقل ها را گفته بود که نمره کامل گرفتیم، سوالم اینه این افیسر نگه فقط آیلتس یا تافل!!!؟ کسی تجربه داره با pte, ???
2021-08-29 12:20:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزا

اقای بهمنی من دخترام کلاس اول و مالزی خوندن من هم گاردین ویزا داشتم از کلاس دوم تا الان هفتم هم تو ژاپن خوندن ولی مدرک تموم شده سال هفت و مدرسه مارچ بهم میده برای کدوم سال اپلای باید کرددر مدرسه کانادا ؟
2021-08-29 17:39:00 #Canada [کانادا] ویزا

ساپورتر اگر مدیرعامل شرکت پیمانکاری باشه، چه مدرکی از شرکت برای سورس مالی ارایه بده، چون فیش حقوقی که نداره؟
2021-08-30 00:56:00 #Canada [فیش حقوقی] ویزا

میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای ویزای تحصیلی کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 03:45:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا

میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای استادی پرمیت کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 07:50:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا

اگر پذیرش کاندیشنال ( برای مدرک زبان) داشته باشیم، میشه برای ویزا اقدام کرد؟
2021-08-30 13:46:00 #Canada [مدرک زبان] ویزا

، پیشاپیش ممنون از پاسختون من میخواستم برای جابآفر و پذیرش کار اقدادم کنم ولی مشکلی که دارم اینه مدرک تحصیلی ندارم؛ کارم برنامه نویسی هست 8 ساله تخصصی دارم کار میکنم، به من گفتن مدرکی باید ارائه کنی که Wes قبول داشته باشه؛ دوتا سوال دارم، 1- ایا مدرک معادلی که الان دارن میفروشن اینا مورد قبول هست؟ 2 - چه مدرکی رو میتونم بگیرم که wes قبول داشته باشه ??
2021-08-31 02:50:00 #Canada [کار] ویزا

جناب آقای ساجدی ممنون میشم راهنمایی کنید, یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:21:00 #Canada [سفارت] ویزا

جناب آقای ساجدی ممنون میشم راهنمایی کنید, یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:51:00 #Canada [سفارت] ویزا

، پیشاپیش ممنون از پاسختون من میخواستم برای جابآفر و پذیرش کار اقدادم کنم ولی مشکلی که دارم اینه مدرک تحصیلی ندارم؛ کارم برنامه نویسی هست 8 ساله تخصصی دارم کار میکنم، به من گفتن مدرکی باید ارائه کنی که Wes قبول داشته باشه؛ دوتا سوال دارم، 1- ایا مدرک معادلی که الان دارن میفروشن اینا مورد قبول هست؟ 2 - چه مدرکی رو میتونم بگیرم که wes قبول داشته باشه ??
2021-08-31 11:44:00 #Canada [کار] ویزا

اگر نمره زبانمون کمتر از چیزیه که دانشگاه میخواد ولی کاندیشن زبان نداده توی پذیرشش ،نمره زبان آپلود کنیم برای سفارت یا نه؟! و اینکه من هفته پیش آیلسم اکسپایر شد ولی قبل از اکسپایر شدنش پذیرش گرفتم و اورالم ۵.۵ و دانشگاه ۶.۵ میخواست یا دلینگو یا دوره زبان بگذرونیم ولی قبول کردن دوره زبان بگذرونیم و کاندیشن زبان برداشته واسه مدارک سفارت بذارم نمره آیلسم یا نه به نظرتون!؟
2021-09-11 08:47:00 #Canada

من برای تغییر وضعیت ازدواج از مجرد به متاهل وبفرم زدم یک هفته پیش و جوابی دریافت نکردم ممنون میشم بفرمایید این اوکیه یا باید پیگیری کنم؟
2021-08-29 17:26:00 #Canada

به نظرتون برای ریسابمیت بهتره برای بهتر شدنه پرونده مثل امتحان زبان مجدد و بیشتر کردن تمکن و اینا چه کارهایی رو پیشنهاد میکنین؟ میدونم پرونده ها فرق میکنن باهم ولی خوشحال میشم تحربیاتتون روبدونم??
2021-08-29 10:56:00 #Canada

من برای تغییر وضعیت ازدواج از مجرد به متاهل وبفرم زدم یک هفته پیش و جوابی دریافت نکردم ممنون میشم بفرمایید این اوکیه یا باید پیگیری کنم؟
2021-08-29 17:26:00 #Canada

ی سوال من Passport No همراه هم رو که می خواستم وارد کنم توی فرم ۱۲۹۵ اشتباه کردم حرف انگلیسی اولش رو وارد نکردم الان باید وبفرم بزنم؟ یعنی فقط ارقام رو زدم و حرف اول رو نزدم
2021-08-29 10:57:00 #Canada

، من نامه پذیرشم ددلاینش داره میرسه، انلاین ثبت نام کردم، الان میخوام لتر او انرولمنت رو به اتاوا وبفرم بزنم، کسی میدونه type of application رو چی باید بزنم؟ قبلا برای انکارا وبفرم کرده بودم، اما الان فهمیدم گویا پرونده ام تو اتاوا بوده چون از اونجا اسک شده بودم، حالا میخوام برای اونجا وبفرم بزنم، درواقع ایا برای اونجا هم باید وبفرم بزنم؟ و اگر بله ممنون میشم راهنمایی کنید type of application چی بزنم
2021-09-27 08:58:00 #Canada

دخترم برا کالج میخواد اقدام کنه چقدر باید تمکن مالی براش بزارم و همچنین خودش باید تمکن مالی جدا داشته باشه میشه من مبلغی برا تمکن مالی تو ایران ارایه بدم برا طول تحصیل و یه اسپانسر تو کانادا برا هزینه زندگی و مسکن در کانادا این میتونه یه پونت مثبت برا آفیسر باشه؟؟
2021-08-29 12:05:00 #Canada