Viewed 59 times 3 Answers
0
یکی از من ی مشکلی داره لطفا اگه کسی میدونه بهش کمک کنه و پاسخ رو بده چون کارش خیلی گیره اول اول اینکه ویزای خودشون توریستی هست ومیخاد وارد کانادا بشه فقط مشکلش اینه که واکسن نزده آیا میتونه وارد بشه دوم دوم ی دختر۱۱ ساله داره ۲ ماه اعتبار ویزا دختره مونده و الان ایران میخاد بیاد کانادا و مدرسه اش شروع میشه آیا متونه بیاد کانادا و از اونجا اقدام کنه جهت ویزا دخترش
2021-09-04 22:09:00 Canada ویزا #واکسن
3 Reply
سوال اولشون بله ولی باید یه فرم authorization رو پر کنند و بفرستند تا بهشون اجازه ورود داده بشه (مگر اینکه از این فرم معاف باشند مثل پدر مادر ها) بعد از اینکه درخواستشون تایید شد میتونند وارد کانادا بشوند
2021-09-04 22:19:00
ممنونم این فرم رو از کجا بگیرند و باید اینجا اومدم قرنطینه بشن
2021-09-04 22:21:00
پیج find out if you can enter canada از سایت خود کانادا چک بفرمایند
2021-09-04 22:31:00

Similar Question:
#واکسن

وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada

یکی از من برای ویزای توریستی برای دیدن فرزندشون از طریق وکیل درخواست دادن و بخاطر افقانستان درخواست ها پاسخ داده نشده و اداره مهاجرت گفته دوباره سابمیت کنن الان میخوان بدون وکیل سابمیت کنن ولی وکیل گفته که اگر بخواید خودتون انجام بدید،ما یه نامه میزنیم به اداره مهاجرت و میگیم شما درخواستتون رو پس گرفتید و این به منزله ریجکتی شما محسوب میشه میخواستم بدونم آیا درست گفتن؟ یا صرفا برای عقد قرارداد مجددبا خودشون اینجوری گفتن؟
2021-10-04 09:28:00 #Canada

اگر دوبار با کالج ریجکت بشیم امتیاز منفی داره؟؟بعد برای دانشگاه اقدام کنیم مشکلی ایجاد نمیشه؟
2021-08-31 04:26:00 #Canada

محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada

، پیشاپیش ممنون از پاسختون من میخواستم برای جابآفر و پذیرش کار اقدادم کنم ولی مشکلی که دارم اینه مدرک تحصیلی ندارم؛ کارم برنامه نویسی هست 8 ساله تخصصی دارم کار میکنم، به من گفتن مدرکی باید ارائه کنی که Wes قبول داشته باشه؛ دوتا سوال دارم، 1- ایا مدرک معادلی که الان دارن میفروشن اینا مورد قبول هست؟ 2 - چه مدرکی رو میتونم بگیرم که wes قبول داشته باشه ??
2021-08-31 02:50:00 #Canada

من ساپورتر اصلی پدرم هستن ، اگر یک سند خونه ای که بنام مادرم هست رو قرار بدم توی فایل مشکلی داره ؟ یا کار اضافه خاصی باید انجام بدم ؟؟
2021-08-30 03:47:00 #Canada