![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
خود ترجمه بهتون ميگه كه كدوم يك از مدارك به مهر دادگستري هم نياز داره
2021-09-04 02:21:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مهر دارالترجمه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای ترجمه سند ملک ، شناسنامه ، فیش حقوقی و تمکن مالی فقط مهر دارالترجمه کفایت میکنه یا باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟؟ برای سند ملک ترجمه تمامی صفحات لازمه یا فقط صفحه اول کافیه؟
2021-08-31 04:09:00 #Canada [تمکن مالی] ویزا
من داخل سوالات پرتکرار این گروه خوندم که مدارک نیاز به مهر دادگستری و.. نداره و فقط مهر دارالترجمه کفایت میکنه من امروز برای ترجمه مدارک رفتم و برای گواهی سوپیشینه و مدرک موقت( دانشگاه با مدرک موقت پذیرش گرفتم) گفتند امکان ترجمه نیست چون نیاز به مهر داره میخواستم ببینم الان بازمه من مدرک اصلیمو ازاد کنم؟
2021-09-09 13:03:00 #Canada [مهر دادگستری] ویزا
، برای ترجمه مهر دارالترجمه کفایت میکنه یا تایید دادگستری می خواد؟
2021-09-11 02:18:00 #Canada [مهر دارالترجمه] ویزا
من سو پیشینه رو از سامانه ثنا گرفتم ولی مترجم میگه حتماً باید ببری دفتر قضایی مهر کنه تا ترجمه کنم! من توی گروه دیده بودم گفتن نیاز نیست مهر دارالترجمه ای شرق یا مرکز تهران هست که بدون مهر دفتر قضایی ترجمه کنه؟
2021-09-12 09:21:00 #Canada [مهر دارالترجمه] ویزا
ایا سوپیشینه باید حتما مهر وزارت خارجه روش باشه ؟ یا مهر دارالترجمه کافیه ؟ مرسی.
2021-09-19 07:18:00 #Canada [مهر وزارت خارجه] ویزا
در مورد مدرک تحصیلی، من اصل ترجمه رو با مهر دارالترجمه در حال حاضر ندارم، اسکن و کپی رو دارم، دانشگاه مقطع ارشدم ایمیل نمیکنه مدارک رو و باید ترجمه رو ببرم دانشگاه تا برای پست اقدام بشه میخواستم بدونم اگر از اسکن پرینت بگیرم و دانشگاه مهرش رو بزنه روی پرینت ترجمه، قابل قبوله یا نه برم دوباره بدم ترجمه؟
2021-10-04 17:31:00 #Canada [مقطع ارشد] ویزا
و عرض ادب خدمت همه گرامی؛ خوبین؟ سوالی از محضرتون داشتم ، ممنون میشم راهنماییم کنید ?: من دیروز بایو رفتم، الان میخوام پاسم رو عوض کنم به دو دلیل : انقضا ۳سال مونده و اگر پاس ریکوئست بشم ۴ ساله بزنن بعدا تعویض و درست کردنش سخت میشه گویا؛ و اینکه چهره الانم با تصویر پاس تفاوت پیدا کرده( فرودگاه امام سر خروج زدن اذیت کردن یک مقدار)، الان پاسم رو بتونم عوض کنم، و پاس نامبر عوض بشه، چه اتفاقی میفته؟ خب تا الان همه کارها ( پذیرش، سابمیت ویزا، و بایو) رو با اینپاس نامبر انجام دادم ممنون میشم نظرتون ر
2021-10-05 16:58:00 #Canada
برای ترجمه سند ملک ، شناسنامه ، فیش حقوقی و تمکن مالی فقط مهر دارالترجمه کفایت میکنه یا باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟؟ برای سند ملک ترجمه تمامی صفحات لازمه یا فقط صفحه اول کافیه؟
2021-08-31 04:09:00 #Canada