Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 44 times 0 Answers
0
فقط فامیل درجه یک میتونه ساپورت بشه؟ مثلا خواهر همسر نمیتونه ؟
2021-09-02 06:51:00
Canada
عمومی
#همسر
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#همسر
با سلام و درودمن به همراه همسر و فرزندم که ۱۶ ساله است هم اکنون در ونکوور هستیمو در حال پر کردن مطالب تبدیل ویزای توریستی به ورک پر میتسوال داشتم که برای پسرم که ۱۶ ساله است ، چی بزنماگر بزنم تحصیلی مدارک پذیرشی میخواد اگر بزنم کاری هم خوب نمیشه از راهنمایی تون ممنونمبفرمایید این گره چطور باز میشهبا سپاس فراوان
2024-01-14 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
سلام به همگی ببخشید دوستان وقتی جاب آفر من جاب آفر بگیرم خیلی زمان میبره تا ویزای بچه ها به تحصیلی تبدیل بشه و اپن ورک پرمیت همسرم درست بشه؟
2023-02-08 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
47
Views
کسی اطلاع داره که در ویزای دانشجویی برای گرفتن ویزای همسر چه مدرکی لازمه؟یعنی سند ازدواج لازمه یا شناسنامه ها کافیه؟
2021-08-28 19:13:00
#Canada
[برای گرفتن ویزا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
خدمت آیا امکانش هست من تحصیلی به همراه همسرم به کانادا مهاجرت کنم و اونجا از طریق خرید بیزینس یا استارت آپ یا روش دیگری تغییر ویزا بدیم و زودتر تو پروسه pr قرار بگیریم؟
2021-08-29 11:09:00
#Canada
[امکانش هست]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
من و دخترم و همسرم ۲ هفتست وارد ونکوور شدیم، دنبال مهدکودکی هستیم که با زبان فارسی و انگلیسی هردو ارتباط برقرار کنن با چون دختر من انگلیسی بلد نیست.کسی سراغ داره ؟
2021-08-29 17:54:00
#Vancouver
[انگلیسی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
49
Views
، من و همسرم اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها تو اون تایم نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم( پذیرش مجدد گرفتیم در همون رشته ۲ سال قبل)، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر ب
2021-08-30 09:33:00
#Canada
[من و همسرم]
عمومی
0
Votes
0
Answers
49
Views
در مورد تمکن سوال داشتم من خودم اپلینک اصلی هستم و ۴۰۰ تومن حسابم هست و یک ماشین به نامم هست واسه تای ۵ هزارتام که حدودا ۱۰۰ تومن میشه دیپازیت پرداخت کردم همسرم هم ۲۰۰ تومن حسابشون هست و یک خونه به نام شون واسه تای که اون خونه رو اجاره دادیم ماهی ۱۰ تومن اجاره اونه بنظرتون نیاز به ساپورتر هم داریم که معرفی کنیم
2021-08-30 17:02:00
#Canada
[ماشین]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
من من یه دختر دایی دارم که الان ایران هست و دو سال پیش ویزای توریستی گرفتند ولی از همسرش جدا که میشه، همسرش ویزای کانادا را به این بنده خدا نمیده الان سوال اینه که چطور میتونه دوباره تقاضای صدور مجدد بکنه؟ آیا میتونه اعلام مفقودی بکنه؟
2021-09-01 12:52:00
#Montreal
[ویزای توریستی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
راهنمایی میخوام ازتون سپیده هستم کارشناس ارشد مدیریت و استاد دانشگاه، ۳۱ سالمه همسرم ۳۳ ساله و فوق دیپلم برق شرکت مهندسی برق داره و خودش رئیس هیئت مدیره شرکت با بیش از ده سال سابقه کار، کلاس آیلتس میریم اما هنوز امتحان ندادیم، و یک پسر ۷ ساله داریم، با توجه به شرایط به نظر شما بهترین راه مهاجرت برای ما چی میتونه باشه؟
2021-09-01 13:24:00
#Canada
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
امتیاز من و همسرم در اکسپرس اینتری با آیلتس بالا ۴۶۰ میشه ولی برای برنامه استانی ساسکاچوان امتیاز مورد نظر رو دارم حالا بنظرتون پروفایل اکسپرس اینتری فدرال رو بسازم و تیک ساسکاچوان رو بزنم تا ۶۰۰ امتیاز رو بگیرم؟ ( با توجه به اینکه دراها فعلا باز نمیشه) یا اینکه از طریق استانی ساسکاچوان اقدام کنم که دراهاش باز هست؟ میشه نظرتون رو بگید ?
2021-09-01 16:11:00
#Canada
[پروفایل اکسپرس اینتری]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
سلام دوستانمیشه لطفا منو راهنمایی کنید????من برای پدر و مادرم برای بار اول اقدام کردم و ریجکت شدن، برای بار دوم فقط برای مادرم اقدام کردم که دوباره ریجکت شدن.اطلاعاتی در این باره دارید؟
2023-10-22 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
4
Views
اگر از کانادا برای فامیل درجه دو دعوت نامه بفرستند ،چقدر زمان میبره که کارای اداری انجام بشه و احیانا بشه ویزای توریستی گرفت؟ ممنون میشم کسی میدونه کمکم کنه
2021-09-09 08:46:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
مگه نگفته بودم مرز کانادا برای توریستی هم بازشده ؟ یکی از ما امروز پروازش بود با ویزای توریستی از فرودگاه امام برگردوند!!!?? حتما باید از خومواده درجه یک گسی اونجا اقامت داشته باشه اجازه بدن ؟ تا کی فکز می کنید این وضعیت ادامه داشته باشه ؟
2021-09-20 15:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
12
Views
در مورد تمکن سوال داشتم من خودم اپلینک اصلی هستم و ۴۰۰ تومن حسابم هست و یک ماشین به نامم هست واسه تای ۵ هزارتام که حدودا ۱۰۰ تومن میشه دیپازیت پرداخت کردم همسرم هم ۲۰۰ تومن حسابشون هست و یک خونه به نام شون واسه تای که اون خونه رو اجاره دادیم ماهی ۱۰ تومن اجاره اونه بنظرتون نیاز به ساپورتر هم داریم که معرفی کنیم
2021-08-30 17:02:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
درود به همگی! کسی از بین دوستان اطلاع داره که آیا یه پسر نوجوون ۱۵ ساله می تونه به ایران سفر کنه بدون اینکه در خصوص خدمت سربازی دچار مشکل بشه؟
2024-01-17 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
7
Views
سین نامبر را اشکال نداره به سازمانهای دولتی و خصوصی مربوط به کار بدیم؟ مثلا این Bridging program ها
2021-09-02 13:30:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal